Hirdetés

Bemutatkozott a Redmi Watch 3 Active utódja, ami a jó ismert tetrafóbia okán 5-ös sorszámmal váltja a tavalyi modellt. A Redmi Watch 5 Active nagyobb és kitartóbb lett, a dizájn viszont nem változott, csak a fizikai vezérlőgombbal ellátott, IPx8 és 5 ATM minősítésű, négyzetes tokozás mérete nőtt 49,1 x 40,4 x 11,4 milliméterre, a 320 x 385 pixeles LCD megjelenítő és fényereje pedig 2 hüvelykre, illetve 500 nitre.

Ezzel együtt az akkumulátor mérete is jelentősen növekedett, a 470 mAh kapacitás már 18 nap átlagos, és két hét intenzív használatot biztosít, amiben benne van a folyamatos véroxigénszint- és pulzusmérés, a stresszérzékelés, a cikluskövetés, az alvásmonitorozás és az aktivitáskövetés több, mint 140 sportmóddal. A hívásokat 5.3-as Bluetoothon keresztül, elektronikus zajszűréssel bonyolíthatjuk (Clear+ Calling), a három mikrofon és a beépített hangszóró pedig Alexát is elérhetővé teszik.


[+]

Az újdonság szeptember 3-tól lesz elérhető fekete és matt ezüst színben, elsőként Indiában, nagyjából 11700 forintnak megfelelő rúpiáért.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.