Hirdetés

A Biostar kínálatában felbukkant egy új AMD-s videokártya, ami sutba dobja a csilli-villit, és csupán a lényegre koncentrál. Az újdonságot nemes egyszerűséggel AMD Radeon RX 7600 OC-nek (VA76S6RM81) hívják, és meglehetősen szerény méretekkel rendelkezik, ugyanis 235 mm-es hosszához 150 mm-es magasság, illetve 45 mm-es vastagság társul.


[+]

Nem meglepő módon a kétventilátoros hűtéssel érkező megoldáson egyetlen 6+2 tűs PCI Express csatlakozó található, és a nyomtatott áramköri lapjának túlsó felén megtelepedett hátlapi takarólemez inkább csak komponensvédelmi feladatot lát el, hiszen nincs rajta perforáció.


[+]

A GPU 2318 MHz-es alapórajele 2726 MHz-ig boostol, de a vezérlőnek létezik egy VA7606RM81 típusjelű változata is, amely a 2250/2655 MHz-es referenciaértékekre van hangolva, és a vállalat korábban egy alaplappal együtt értékesítette. Ahogy azt már megszokhattuk, a 128 bites memóriabusszal dolgozó hardver 8 GB-nyi GDDR6 VRAM-ját nem babrálták a tervezők, mivel az a sztenderd 18 Gbps-os sebességet hozza.


[+]

A szellőzőrésekkel gazdagon ellátott I/O kereten három 2.1-es DisplayPort, plusz egy HDMI 2.1 kimenet állomásozik, és bár vételárat nem közölt a gyártó, a körítésből ítélve a kategóriájában mindenképp egy megfizethetőbb összeget tartunk valószínűnek.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.