Hirdetés

Hároméves globális megállapodás keretében a Human Mobile Devices (HMD) lesz az FC Barcelona hivatalos mobiltelefon-partnere. Ennek keretein belül az olimpiai stadionban, és ha elkészült a felújítás, a Camp Nouban is reklámozzák majd a HMD készülékeit. De a márkák együttműködése a stadionon kívül is jelentős szerephez jut majd, írja a HMD sajtóközleménye, a következő hónapok és évek során számos, elsősorban digitális tartalommal készülnek. A partnerség túlmutat a focin, az FC Barcelona kosárlabda, futsal, kézilabda és görhoki csapatának is új támogatója a HMD.

A Skyline új színe
A Skyline új színe (forrás: HMD) [+]

Az együttműködéssel debütál a HMD Skyline Blue Topaz névre hallgató változata. A telefon hardverét tekintve megegyezik a már kapható Skyline modellekkel, de a keret, a könnyedén levehető hátlap és a kameragyűrűk kékes árnyalatban pompáznak. A Skyline új színe változatlanul a 499 eurós áron kerül piacra, a magyarországi megjelenés dátumát viszont egyelőre nem tudta megmondani a hazai képviselet, amint van pontos információnk, frissítjük vele a cikket.


(forrás: HMD) [+]

A Barcelona korábbi mobiltelefon-partnere egy ideig az Oppo volt, a kínai gyártó pedig több tematikus modellt is szentelt a katalán csapatnak, például az R9s és R9s Plus vagy a Reno 10x Zoom is kapott spéci Barcelona-kiadást. Arról egyelőre nincs biztos információnk, hogy a HMD is készül ilyennel, de a hamarosan érkező Barbie telefonos Mattel együttműködésre alapozva nincs kizárva.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.