Hirdetés

Lehetett egy aprócska félreértés a Tecno Mobile sencseni központja és ghánai kirendeltsége között, mert a minap felbukkant egy azóta törölt bejegyzés az X-en, miszerint a V Fold2 tablet/telefon hibridet, valamint a V Flip2 kagylómobilt augusztus 19-24 között lehet előrendelni.


(forrás: Techno / Sudhanshu Ambhore) [+]

Ám mindennek a Tecno hivatalos ghánai oldalán semmi nyoma és Kínában sem debütált ebben a pillanatban még a két hajlítható, a hivatalos renderképeket mindenesetre Sudhanshu Ambhore-nak sikerült mentenie.

A Phantom V Fold2
A Phantom V Fold2 (forrás: Tecno / Sudhanshu Ambhore) [+]

Rendben van a dizájn és ízlésesek a sajtóképek is, a V Fold2 pedig láthatóan stylus támogatással érkezik, csak az nem világos, hogy a toll ott lapul-e majd a csomagban. A hátlapról leolvasható a tripla 50 megapixeles felirat, igaz: az alsó egység hiába olyan formára, mintha periszkópos lencsét használna, a kör alakú optika alapján hagyományos és kisebb mértékű zoomra lehet számítani – az első Phantom V Fold 2x-es nagyítást kínált.

A Phantom V Flip2
A Phantom V Flip2 (forrás: Tecno / Sudhanshu Ambhore) [+]

A V Flip2 nyilván apróbb és kezesebb mobil lesz azért szintén jókora külső kijelzővel. Egy kis szerkesztőprogramos manipuláció után úgy tűnik, hogy a panel a lencséket és a LED villanót is körülöleli a Motorola Razr 50 mintájára, viszont nem ér a zsanérig minimális kávával úgy, mint ahogy azt a Razr 50 Ultra teszi.


[+]

Bár Kína és Ghána tőlünk messze van, érdemes a Tecno híreire odafigyelni, mert néhány készüléke már hivatalosan is kapható Magyarországon, és nem lepődnénk meg, ha előbb-utóbb valamelyik hajlíthatóval is összefutunk.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.