Az első olyan készüléket, ami a legmagasabb szintű, IP69K vízállóságot kínálja, az Oppo mutatta be Indiában az F27 Pro+ formájában. A hagyományos megjelenésű eszköz emellett 120 Hz-es AMOLED panelt, 67 wattos gyorstöltést, de szerényebb, középkategóriás Dimensity szettet (7050) kapott. Megegyező kialakítással, de sima üvegburkolattal és visszafogottabb képességekkel csatlakozott most az Oppo F27 5G is, ami igyekszik pár aprósággal kompenzálni a szerényebb specifikációt.

Hirdetés

[+]

A kialakítás hasonló, IP védelem is van 64.es szinten, a hátlapon ugyanúgy kör alakban helyezkednek el a szenzorok, de a főkamera itt csak 50 megapixeles szenzorral dolgozik a 2 megapixeles segédmodul mellett. Cserébe többfunkciós RGB LED szegélyezi, a 6,67 hüvelykes, FHD+ felbontású, szintén 120 Hz-es AMOLED panelbe pedig már 32 megapixeles előlapi kamera lyukad.


[+]

Jack továbbra sincs, a sztereó hangzás adott, a Bluetooth ugyanúgy 5.3-as aptX HD és LDAC kodektámogatással, de a WiFi csak 5-ös szabványig dolgozik, az 5000 mAh-s telepet pedig csak 45 wattos teljesítménnyel lehet tölteni. Az F25 5G szintén megkapta az Oppo AI szoftvercsomagját és az úgynevezett BeaconLink funkciót, ami 200 méteres hatótávon belül technikailag walki-talkie-ként is használhatóvá teszi az eszközt a Bluetootht használva.

A (valószínűleg, mert nem részletezték) Dimensity 6300-as szettel szerelt készülék 8/128 GB-ról indít 98 ezer forintnak megfelelő rúpáért, a 8/256 GB-os kiszerelés pedig 105 ezer forintra jön ki átszámolva. A készülék zöld és barack színben választható.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.