Hirdetés

Egyre kiélezettebb a harc hajlítható képernyős vonalon, és bár szögletesebb kivitelével igazán kellemes a Galaxy Z Fold6-ra ránézni, ahogy képernyőarányai is jó irányba mozdultak el, 12,1 milliméteren csukva és 5,6 milliméteren nyitva még mindig a Samsungé az egyik legvastagabb tablet/telefon hibrid a piacon.


A Honor Magic V3-mal mi már a nyáron közelebbről megismerkedtünk [+]

Kínában a Honor már júliusban odacsapott a konkurenciának a csukva 9,2, nyitva pedig 4,35 milliméteres Magic V3-mal (a kamerapúp vastagságát egyik gyártó sem adja hozzá), szeptember 5-én pedig Európában is bemutatkozik a kecses készülék – konkrétan a berlini IFA kiállításon.


(forrás: Honor) [+]

A Honor a Samsung orra alá dörgöli üdvöskéje előnyös alakját, és a „next big thing” kampányt is kigúnyolja a „next big thin” szándékos elgépeléssel (értsd: a következő vékony dolog). Ennyi csipkelődés egyébként belefér, és korábban a Samsung sem ijedt meg előnyös tulajdonságait mondjuk az Apple-lel összemérni.


(forrás: Honor) [+]

Aki pedig nem bírná ki szeptember 5-ig, az holnap megtekinthet egy Guiness rekord kísérletet: Byran Berg potom nyolc óra alatt készül a világ legnagyobb kártyavárát felépíteni trükkök vagy ragasztó nélkül, az építmény tetejére egy Magic V3-at helyezve, és ha összejön a dolog, ügyes reklám lesz a Honor telefonjának.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.