Új modellt jelentett be a Tecno a Spark szériában, ez a Spark Go 1. Az Android 14 Go rendszert futtató telefon megegyezik a Tecno Pop 9-es készülékkel a hardver tekintetében, utóbbi modellt az afrikai piacra szánta a gyártó.

Hirdetés

A Spark Go 1-ben egy 6,67 hüvelykes IPS LCD kijelzőt találni HD+ (720 x 1600 pixeles) felbontással és maximálisan 120 Hz-es frissítéssel. A kijelzőbe egy 8 megapixeles kamerát lyukasztottak, a hátlapra pedig egy 13 megapixeles kamera került egy ismeretlen segédszenzorral, az iPhone 13 kameráinak elrendezéséhez hasonló módon.

Két színben érkezik a Spark Go 1Két színben érkezik a Spark Go 1 Két színben érkezik a Spark Go 1 (forrás: Tecno) [+]

A termékoldalon azt írja a Tecno, hogy négy évnyi lagmentes használatra jó a Spark Go 1, ami megkérdőjelezhető a telefonban használt Unisoc T615-ös SoC okán. Két memória- és tárhelyopció van, 3/64 GB és 4/128 GB. A beépített akkumulátor 5000 mAh-s, töltést pedig 15 wattig támogat vezetéken át.


[+]

A készülékház IP54-es védelemmel van ellátva, a mobil pedig támogatja az LTE Advanced technológiát, amivel teoretikusan 300 Mbps letöltési sebességet is képes elérni. Van két hangszóró, amivel sztereóban szólal meg a telefon és van dinamikus sziget is a szoftverben, vagyis az előlapi kamera köré rajzolja a szoftver értesítéseket, töltést vagy egyéb rendszerfunkciókat. Árak és megjelenési dátum egyelőre nincsenek, de a telefon várhatóan megjelenik a globális piacon.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.