Az ígéreteknek megfelelően bemutatkozott tegnap a OnePlus Buds Pro 3. A fülesek kialakításán látszólag nem sokat változtattak, de a Type-C mellett (70 perces töltési idő) vezetékmentesen (két és fél óra) is tölthető tok egyrészt lekerekített dizájnnal, másrészt műbőrkötésben mutatkozik sötétszürke vagy fehér színben.

Hirdetés

[+]

Az egyenként 5,29 grammos, IP52-es füleseken belül viszont történtek szignifikáns fejlesztések. Továbbra is egy 11 milliméteres mélykiemelő és egy 6 milliméteres magas meghajtó dolgozik, de ezúttal külön-külön, dedikált DAC-vel, a mélynyomó már két mágnest használ, a rekeszek teljesen új kialakítást kaptak, a hangzástért viszont továbbra is a dán Dynaudio felel.


[+]

Az érintésre, simításra és szorításra különbözőképpen reagáló fülesek 58 mAh-s teleppel dolgoznak, a tok pedig 566 mAh-val biztosítja a az akár 43 órás üzemidőt aktív zajszűrés nélkül. Ez adaptív ANC-vel, 50%-os hangerőn 25,5 órára módosul AAC kodeket használva és 21,5 órát jelent LHDC szabványon. Az üzemidővel az adaptív zajszűrés igyekszik takarékoskodni, ami a környezeti viszonyoknak megfelelően, automatikusan igazítja a zajszűrés mértékét, maximum 50 dB terjedelemben.

Az 5.4-es Bluetoothon kapcsolódó eszköz támogatja a Google Fast Pairt, a fejmozgást követő térhatású hangzást, mindezt pedig teszi 200 eurós, nagyjából 78 ezer forintos áron, amiből nyitókedvezményként egy darabig még lejön 20 euró (7800 forint).

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.