Hirdetés

Megjelent a Samsung következő generációs A-szériájának első telefonja, a Samsung Galaxy A06. A belépőszintet képviselő mobilt elsőként Vietnamban kezdi értékesíteni a Samsung, augusztus 22-től kapható az ázsiai országban. A Galaxy A06-ban egy MediaTek Helio G85-ös chip és 4 vagy 6 GB operatív memória található. A tárhely 64 vagy 128 GB lehet, microSD-vel bővíthető akár 1 TB-ig.


(forrás: Samsung) [+]

A hátlapon egy 50 megapixeles főkamera és egy 2 MP-es segédkamera található, az előlapot pedig egy 6,7 hüvelykes kijelző foglalja el. Ennek felbontása HD+ (900 x 1600 pixel), és 60 Hz-es frissítésű IPS LCD-ről van szó. Az előlapi kamera 8 megapixeles, ez U-alakú bevágásban lóg a kijelzőbe. Van ujjlenyomat-leolvasó is a telefonban, ez a jobb oldalra, a bekapcsoló gombba került.


(forrás: Samsung) [+]

A Galaxy A06 már Android 14 alapú One UI 6-tal kerül piacra, és megtalálható rajta a Knox Vault biztonsági rendszer is. A Samsung azt ígéri, hogy az Android 16-ig frissíteni fogja a készüléket, biztonsági javításokat pedig megjelenéstől számított négy évig kap majd a telefon.

Vietnamban az első hónapban a vásárlók 25 wattos fali adaptert kapnak telefonjuk mellé
Vietnamban az első hónapban a vásárlók 25 wattos fali adaptert kapnak telefonjuk mellé (forrás: Samsung) [+]

Az akkumulátor 5000 mAh-s, tölteni vezetéken akár 25 wattal is lehet, de fali adapter már nincs a dobozban gyári tartozékként. Az eszköz induló ára Ázsiában 45 500 forintnak megfelelő 3 190 000 vietnami dong.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.