A Bloomberg értesülései szerint az Apple az idén őszi termékbemutatóján két AirPods fülhallgatóról is lerántja majd a leplet az iPhone 16-os telefonok mellett. Az AirPods negyedik generációja két változatban érkezik majd, hogy a második és a harmadik generációs modell helyett is alternatívát kínáljon.

Hirdetés

A második generációs AirPods 2019-ben debütált, megjelenésében megegyezik az első verzióval, érintőfelülettel irányítható, funkcionalitásában pedig a legalapvetőbb dolgokat tudja csak az Apple legolcsóbb fülhallgatójaként. A harmadik generációs AirPods 2021 őszi, ez már képes Spatial Audio térhatású hangzásra, az érintőfelület helyett a szár megszorításával irányítható, a tok pedig tölthető az Apple Watch mágneses töltőfejével is. Kisebb a második generációs AirPodsnál, viszont drágább is.

Ez jelenleg az AirPods kínálat: második és harmadik generáció, Pro, Max
Ez jelenleg az AirPods kínálat: második és harmadik generáció, Pro, Max (forrás: Apple) [+]

A Bloomberg szerint a negyedik generációs AirPods megjelenésében a harmadik generációra hasonlít majd. A lap szerint a két verzióban készülő modell egységesen USB-C csatlakozóval szerelt töltőtokot kap, de a drágább verzió képes lesz vezetékmentesen is töltést felvenni, ahogy a mostani változatok is. Szintén különbözik majd az olcsóbb és a drágább modell abban, hogy utóbbi képes lesz aktív zajszűrésre, míg előbbi nem, ha igazak a Bloomberg értesülései. Jelenleg csak az AirPods Pro van ANC-vel felszerelve.


[+]

Kérdéses, hogy miként különbözteti majd meg az Apple a két új modellt úgy, hogy a Pro utótag már foglalt, Lite vagy Light jelzőket pedig nem szokott használni az amerikai cég. Az AirPods 4 árazása 130 dollár és 200 dollár között mozoghat a második és harmadik generációk árához (129 és 179 USD) hasonlóan.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.