Hirdetés

Elődjénél jelentősen rövidebb idő alatt érkezik meg a Honor Magic V3 az európai piacra, a Kínában a múlt hónapban bemutatott készülék globális premierje szeptember 5-én lesz Berlinben, a 2024-es IFA kiállításon. A Honor sajtóközleményéből kiderül, hogy a Magic V3 készülék mellett a MagicPad 2 12.3-as nagy kijelzős táblagépnek is lesz globális verziója, illetve egy MagicBook Art 14 2024-es, Windows rendszerű laptopot is ír a közlemény. A termékbemutatót magyar idő szerint szeptember 5-én 14 órától tartja majd a gyártó, a hardver mellett pedig a mesterséges intelligenciát használó szoftveres megoldásaikról is beszélnek majd.

A közleményben csatolt meghívó
A közleményben csatolt meghívó (forrás: Honor) [+]

Mind a telefon, mind a táblagép esetén ismerjük már a hardvert, hisz Kínában már ezek az eszközök piacon vannak eltérő szoftverrel. A Magic V3-ból pedig volt lehetőségünk egy kínai belpiacos modellt az európai premier előtt megnézni, a hardver pedig élőben is volt olyan meggyőző, mint csupán specifikációs lista alapján. A termék európai áráról egyelőre nincs információnk, és úgy tűnik, a Kínában a megfizethetőbb változatnak szánt Magic Vs3 nem lesz elérhető hivatalos forgalmazásban Európában.

A Honor MagicPad 2 legfontosabb tulajdonságai
A Honor MagicPad 2 legfontosabb tulajdonságai (forrás: GSMArena) [+]

A Magic V3 mellett fontos lépés a MagicPad 2 globális bevezetése is, ez lesz ugyanis a Honor első felsőkategóriás táblagépe. A tablet 12,3 hüvelykes, 144 HZ-es OLED kijelzőt kínál (IMAX Enhanced minősítéssel, 1600 nites fényességgel), benne nyolc hangszóró, Snapdragon 8s Gen 3-as SoC és 10 050 mAh-s akkumulátor, melyhez 66 wattos vezetékes gyorstöltés is jár. A MagicOS 8-as rendszert futtató tablet így a Galaxy Tab S9 vagy a Xiaomi Pad 6s Pro ellenfele lehet tovább színesítve az androidos táblagépek világát.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.