Hirdetés

Augusztus első napjaiban kapták lencsevégre az iPhone 16 Pro dummy modelljei közül a fekete, fehér és natúr titán verziókat, most pedig kiegészült a felhozatal a negyedik színnel. A negyedik szín idén a rózsaarany és sárga arany helyett bronz lesz, melynek a sivatagi titán fantázianevet adhatja az Apple. A fotón kissé barnás az árnyalata, viszont van egy közeli kép a kamerák védőüvegéről is, ezen pedig fényes bronznak látszik a negyedik szín. Utóbbi kép bizonyítja azt is, hogy a fekete színű változat idén jóval sötétebb lesz.

Így nézhetnek ki az iPhone 16 Pro színei
Így nézhetnek ki az iPhone 16 Pro színei (forrás: 9to5Mac) [+]

Az Apple az iPhone 5s megjelenése óta minden évben kínált legalább egy új készüléket arany színben, kivéve az iPhone 15-ök debütálásakor tavaly. A visszafogottabb tónusú bronzzal próbálhatják meg pótolni a hiányt idén.

Képek a kameragyűrűkről
Képek a kameragyűrűkről (forrás: 9to5Mac) [+]

Emellett újabb bizonyíték a fotó arra, hogy az idei iPhone-ok jobb oldalán megjelenik egy második gomb, jól látható a bronz és a natúr titán készülék házán. A bekapcsoló gomb alatt, a keret jobbján elhelyezett új vezérlő a kamerát indítja majd állítólag, érintésérzékeny felületével pedig könnyebben lehet videózás közben nagyítani, vagy látószöget váltani.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.