Három verzióban érkezhet a Garmin Fenix 8, ígérik azok a kiszivárgott képek, melyeket a WinFuture közölt elsőként. Dizájnban nem térnek majd el ezek, és méretből is csak kettő lesz, egy 47 mm-es és egy 51 mm-es modell. A korábban emlegetett 43 mm-es változatnak se híre, se hamva. Az említett harmadik a Solar Edition lesz, ami beépített napelemmel akár heteket is képes lesz működni töltés nélkül.

A Fenix 8-ak nagyon hasonlítanak a Fenix 7 Pro modellekre, a képek szerint a hátlapon az Elevate 5-ös szenzorszett dolgozik majd bennük az egészségügyi adatok gyűjtésére. Az órák 100 méteres mélységig lesznek vízállók, 40 méterig lehet majd velük búvárkodni. A tokozás titánból, az AMOLED kijelző védője pedig zafírkristályból lehet. Az órák árazása 1000 euró környékére várható, egy finn viszonteladó online felületén 995,9 euróért, egy franciánál 1099,9 euróért tűnt fel a 47 mm-es modell, 100 euróval drágábban pedig az 51 mm-es verzió.

Hirdetés

Fenix 8-as színválasztékFenix 8-as színválasztékFenix 8-as színválasztékFenix 8-as színválaszték Fenix 8-as színválaszték (forrás: WinFuture) [+]

Olcsóbban indíthat a Fenix E, ami 47 mm-es méretben 797,9 euróért tűnt fel az említett finn üzletnél. Erről az óráról is megszerzett több képet a WinFuture, az állítólag kizárólag 47 mm-es tokozással készülő modellről így tudni, hogy megtartja a Memory-in-Pixel (MIP) LCD kijelzőt a Fenix 7 után. Viszont nem áll meg ennyiben a költségcsökkentés, mert a Fenix E a képek alapján az Elevate 5-ös érzékelő helyett a régebbi, 4-es változatot kínálja majd, így például nem lesz képes bőrhőmérsékletet mérni.

A Fenix E rozsdamentes acél tokkal és zafírkristályos védőüveggel kerülhet forgalomba, állítólag 100 méterig vízálló lesz ez is.

A Garmin Fenix E két színben, de csak 47 mm-es méretben lesz elérhetőA Garmin Fenix E két színben, de csak 47 mm-es méretben lesz elérhetőA Garmin Fenix E két színben, de csak 47 mm-es méretben lesz elérhetőA Garmin Fenix E két színben, de csak 47 mm-es méretben lesz elérhető A Garmin Fenix E két színben, de csak 47 mm-es méretben lesz elérhető (forrás: WinFuture) [+]

A két új Fenix mellett érkezhet az Enduro 3 is, erről azt tudni egyelőre, hogy Elevate 5-ös szenzorral, napelemes kivitelben is elérhető lesz titán tokozással, az Enduro 2-vel szinte megegyező külsővel. Az ár erre a modellre nem ismert, viszont ha pontos a WinFuture értesülése, akkor a szeptember első hetében megrendezésre kerülő IFA-n fogja a Garmin bemutatni ezt a modellt is.

Így nézhet ki a Garmin Enduro 3Így nézhet ki a Garmin Enduro 3Így nézhet ki a Garmin Enduro 3Így nézhet ki a Garmin Enduro 3 Így nézhet ki a Garmin Enduro 3 (forrás: WinFuture) [+]

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.