Hirdetés

Megjelent a Xiaomi globális weboldalának termékei között a Redmi Buds 6 Active TWS fülhallgató, ami kedvező áron, várhatóan tízezer forintnak megfelelő összegért kerül majd forgalomba. Egyelőre hivatalos ár és megjelenési dátum sajnos nincs a füleshez, várhatóan ennek az értékesítése is az ősz folyamán indul majd.


[+]

A Redmi Buds 6 Active az AirPodshoz, az új Moondrop Blockhoz vagy a Galaxy Buds3-hoz hasonló kialakítású, tehát nincs rajta gumiharang, így a hallójárat helyett a fülkagylóban ül. Ezt a félig nyitott kialakítást és az aktív zajszűrés hiányát a Xiaomi 14,2 milliméteres dinamikus meghajtókkal és hangerővel kompenzálná. A fülhallgatókban két-két mikrofon található, melyek hívások közben végeznek zajszűrést.

A várható színválaszték
A várható színválaszték

A Bluetooth 5.4-es kapcsolat mellett megvan a Google gyors párosítási funkciója, van támogató alkalmazás (Xiaomi Earbuds) öt EQ-beállítási lehetőséggel, és a termékoldal szerint akár 90 ms-ra is leszorítható a késleltetés játék módban. A kodektámogatásról szűkszavú az oldal, valószínűleg ez SBC és AAC mindössze.


[+]

A tok 49 x 48,6 x 23 milliméter és 36 gramm, a fülesek darabja mindössze 4 grammot nyom, méretük pedig 32 x 17,8 x 18,5 milliméter. Fekete, fehér, kék és rózsaszín opciók vannak, az átlátszó fedéllel szerelt tok passzol színben a füleshez. A Buds 6 Active egyhuzamban 6 órás, tokkal együtt összesen 30 órás lejátszási üzemidőt ígér, a fülesekben 37 mAh-s, a tokban 475 mAh-s telep található, tölteni a tokot USB-C kábellel lehet. A fülhallgató IPX4-es védelmet élvez, az oldalán látható csík mögött pedig érintőfelület rejtőzik, amin keresztül irányítható.


[+]

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.