Hirdetés

Négy Pixel készülék mutatkozott be tegnap, ha az új Foldot is figyelembe veszem, ám ezek közül egyelőre csak a Pixel 9, a Pixel 9 Pro és a Pixel 9 Pro XL hazai bevezetését erősítették meg az errefelé kommunikált árakkal. A három referenciamobilban közös a Google szerint 50%-kal gyorsabban operáló, ultrahangos technológiát használó ujjlenyomat-olvasó, amit a Qualcomm szállít.

A 3D Sonic Sensor Gen 2 fantázianéven futó technológiát amúgy már 2021-ben bejelentette a Qualcomm és az újabb Galaxy csúcstelefonok ezt használják (bár lehet, hogy a Galaxy S24 család egy vagy több tagja még frissebbet), és ez a megoldás általánosan fürge és megbízható, ha biometrikus azonosításról van szó.


(forrás: Qualcomm) [+]

A 9to5Google szerint amúgy volt korábban gond a Pixelek ujjlenyomat-olvasóival, szóval előnyös lehet a változás, a 8 x 8 milliméteres területen azonosító 3D Sonic Sensor Gen 2 pedig képes nedves ujjmintát is felismerni, illetve ujjlenyomatos fényképet vagy mintát hamisként azonosítani a nagyobb biztonság érdekében. A Pixel 9 családdal és biometrikus védelmével hamarosan személyesen is megismerkedünk.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.