Iskolakezdési árakkal és extra készülékbeszámítási kedvezménnyel készül az új tanévre a Samsung magyar webáruháza. A kínálat az okostelefonok mellett kiterjed táblagépekre, órákra, fülhallgatókra, és nagyobb eszközökre (monitor, TV, konyhai eszközök) is.

Hirdetés

A Galaxy A telefonok között is vannak az akcióban résztvevők, a Galaxy A55 például 256 GB tárhellyel húszezer forint kedvezménnyel, 170 ezer forintért rendelhető meg a gyártói webshopból. De a Galaxy A35, A25 és A15 is jobb áron van most a Samsungnál, mint korábban, és az A15 4G-s változata például jelenleg olcsóbb a jelenleg belépőszintű Samsung mobilnak számító A05s-nél is. Plusz készülékbeszámítást is felkínál a gyártó, ott a beszámított telefon értékén felül 5 és 15 ezer forint közötti extrát kaphat a vásárló az A-széria esetén. A csúcsmodellek közül választva a készülékbeszállítás értéke akár plusz 60 000 forint is lehet, viszont ott csak a tavalyi hajlítható kijelzős modellekre van árkedvezmény is.


(forrás: Samsung) [+]

Táblagépek közül a Galaxy Tab A9+ Wi-Fi változata kapott húszezres árcsökkentést, ez jelenleg 104 990 forintért rendelhető meg a Samsungtól. De a kisebb Galaxy Tab A9 és az LTE vagy 5G verzió is az akció részét képezi.

Szétnézni érdemes lehet, de a tisztaság kedvéért azért hozzá kell tennünk, hogy a telefonok esetén a Samsung webshopja még az akciós árakon sem feltétlen olcsóbb, mint a gyártó más hivatalos értékesítési csatornái: a Galaxy A35 például 127 ezer a gyártói webshopban (készülékbeszámítás nélkül), az Auchannál ugyanabban a 6/128 GB-os verzióban pedig 122 ezer.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.