Megbízható forrás állítja, hogy még augusztusban piacra kerül a Xiaomi Smart Band 9 globális változata Európában, az ajánlott fogyasztói ár pedig 39,99 euró lesz. Ez 15 730 forintnak megfelelő összeg a mai árfolyamon, hasonló áron kapható még a tavalyi Smart Band 8 is. A hasonlóságok viszont nem állnak meg az árkategóriánál, elvileg a Band 9 Global változata ugyanúgy mellőzi majd az NFC chipet, mint elődje.

Hirdetés

Állítólag ez a négy változat lesz nemzetközileg elérhetőÁllítólag ez a négy változat lesz nemzetközileg elérhetőÁllítólag ez a négy változat lesz nemzetközileg elérhetőÁllítólag ez a négy változat lesz nemzetközileg elérhető Állítólag ez a négy változat lesz nemzetközileg elérhető (forrás: Twitter) [+]

Több színben és több fajta szíjjal lesz elérhető a Band 9 globális változata, viszont a kerámia tokozás úgy tűnik, marad Kínában, csak az alumínium verziókat mutatja a forrás ezüst, fekete, kék és rózsaszínben. Az alap kiszerelés szilikon szíjjal érkezik, de a cserélhető mivolta okán külön bőr, fém vagy szövet szíj is beszerezhető lesz a karkötőhöz.

Bőr, fém és szövet szíjak is lesznek majd a karkötő melléBőr, fém és szövet szíjak is lesznek majd a karkötő melléBőr, fém és szövet szíjak is lesznek majd a karkötő melléBőr, fém és szövet szíjak is lesznek majd a karkötő mellé Bőr, fém és szövet szíjak is lesznek majd a karkötő mellé (forrás: Twitter) [+]

A hivatalos hazai árakat és megjelenés dátumát egyelőre nem ismerjük. Opció a Xiaomi 14T és 14T Pro premierjén történő megjelenés, vagy még korábban, a Mix Flip kagylótelefon melletti.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.