Hirdetés

Az Eizo piacra dobja a korábban már megvillantott, FlexScan EV3450XC névre keresztelt, ultraszéles monitorát, ami nem csupán az íróasztalunkra varázsolhat rendet, de a kávájába beépített, 5 megapixeles (arcfelismerést támogató) webkamerának, illetve aktív zajszűrős mikrofonnak köszönhetően az online beszélgetéseinket is lebonyolíthatjuk a segítségével.


[+]

A készülék 34,1 hüvelykes, ívelt IPS panellel érkezik, amely a 3440×1440 pixeles felbontáshoz 60 Hz-es képfrissítési frekvenciát, a kategóriában megszokott 1000:1 statikus kontrasztarányt, 300 cd/m²-es adaptív fénysűrűséget és 5 ezredmásodperces szürkéből szürkébe váltást társít. A 16,7 millió szín megjelenítését ígérő, PbP képességgel felruházott képernyő fedélzetén egy DisplayPort, két HDMI bemenet, egy DisplayPort alt módos, 94 wattnyi energiát közvetítő USB 3.2 Gen 1 Type-C upstream kapu, egy 15 wattos USB 3.2 Gen 1 Type-C downstream csatoló és két USB 3.2 Gen 1 Type-A konnektor található a szinte kötelező, 3,5 mm-es jacken, no meg a gigabites Etherneten kívül.


[+]

A 4 wattos sztereó hangszórókkal, plusz KVM kapcsolóval ellátott periféria jellemzően 23 wattos fogyasztása egészen 222 wattig felkúszhat, és 100 x 100 mm-es VESA rögzítőpontból sarjadó, kábelvezető bilinccsel kiegészített talpazata a pivotba forgatás kivételével mindenhogy mozgatható. A szoftveres hátteret az ablakrendezést megkönnyítő Screen InStyle és a hálózati menedzsmentet lehetővé tévő Screen InStyle Server, valamint Monitor Configurator alkalmazások biztosítják. Egy említést megér, hogy a környezetbarát csomagolással büszkélkedő berendezés kezelőszervei érintéses alapon működnek.


[+]

A 10 bites LUT-tal dolgozó, saját MAC-címmel rendelkező konstrukciót feketében és fehérben, állvánnyal vagy anélkül egyaránt beszerezhetjük, amennyiben hajlandóak vagyunk 1000 euró körüli összeget a pénztárnál hagyni. A garanciaidő 5 év (vagy 30 000 üzemóra), és ez az első hat hónapban egyetlen fényes szubpixelre is érvényes.


[+]

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.