Hamarosan frissülhet a Sony WF-széria. A legolcsóbb tag a csúcsmodellnek számító WF-1000XM5 és a középkategóriásnak nevezhető WF-C700N alatt a WF-C500 jelenleg a Sony kínálatában, ennek utódja pedig a képeken látható WF-C510 lesz. Bár a Sony által használt nevezéktan elég bonyolult, az N betű hiánya arra utal, hogy a 100 dolláros (30-40 ezer forintos) ár környékén várható WF-C510-ből is kimarad az aktív zajszűrés, csak a passzív zajkioltásra és a hangerő emelésére lehet majd hagyatkozni a külvilág kizárásához.

Hirdetés

A három várható színA három várható színA három várható szín A három várható szín (forrás: Twitter (@MysteryLupin)) [+]

Némileg ellentmondásba ütközik ezzel az, hogy környezeti hang módot említ az egyik kép, mint kiemelt funkciót a multipont mellett. A környezeti hangokat beengedő üzemmód pedig általában ugyanazokat a mikrofonokat használja, melyeket az ANC is. A forma nem változik, az IPX4-es védelem is marad, a fülhallgatók fején pedig a nyomógomb az irányításhoz.


(forrás: Twitter (@MysteryLupin)) [+]

A töltőtok félig átlátszó a tokkal megegyező színűre cserélik, a beépített akkumulátorral pedig 22 órára nő a teljes üzemidő. A tok USB-C csatlakozón keresztül, a fülhallgatók pedig pogo pines mágneses módszerrel töltenek majd. A könnyűnek ígért fülest a Sony várhatóan szeptemberben mutatja be és dobja piacra, színek terén fekete, sárga és fehér lehet a választék.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.