Júliusban láttak napvilágot az első megerősítettnek tekinthető információk a Samsung Galaxy A06-ról. A telefon megszerzett több engedélyt, emellett megfutotta a kötelező tesztkört a Geekbench-en. Most a megbízható forrásnak számító Evan Blass közölt két képet az ezüst és a fekete változatáról a Samsung egyik legolcsóbb ajánlatának. Ezek alapján úgy tűnik, marad a dizájn a kameracseppel, a mintázott hátlappal és a kissé négyzetes készülékházzal.

Hirdetés

Kiszivárgott képek a Galaxy A06-rólKiszivárgott képek a Galaxy A06-ról Kiszivárgott képek a Galaxy A06-ról (forrás: Twitter (Evan Blass)) [+]

Ami eltér a Galaxy A05-től (a képeken lentebb) az a két hátlapi kameragyűrű, ezek úgy tűnik, valamivel nagyobbak és a készülék sarkától kicsit beljebb lettek elhelyezve. A Galaxy A05-höz hasonlóan a Galaxy A06 is a MediaTek Hello G85 SoC-t használja majd, tehát marad a 4G adatkapcsolatnál. A Geekbench adatai alapján a telefonból lesz 6 GB operatív memóriával szerelt változat, de valószínűleg 4 GB RAM-mal szerelik majd az alapmodellt.

Az előd, a Galaxy A05Az előd, a Galaxy A05 Az előd, a Galaxy A05 (forrás: GSMArena) [+]

A 6,7 hüvelykes kijelző is maradhat a HD+ felbontásnál, ami ekkora mérethez már nem feltétlenül ideális. Két jelentősebb frissítésként a Galaxy A06 az oldalsó gombba szerelt ujjlenyomat-leolvasót kínálhat, mint a Galaxy A05s, és az 5000 mAh-s akkumulátor töltését 15 wattról 25 wattra emelheti.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.