Hirdetés

Zöld, fekete és vörös színben választhat majd az európai vásárló a Honor csúcskategóriás kinyitható készülékéből idén ősszel. A Kínában már bemutatott és általunk is megtekintett Magic V3 nemzetközi változatát az IFA-ra hozza el a Honor, viszont a fehér hátlappal szerelt modell megmarad a márka hazai piacán exkluzívan elérhetőként. A Magic V2-höz képest mondjuk így is nő a globális kínálat, az csak feketében és lilában volt kapható.

Ez a színváltozat marad a Honor hazai piacán, globális modell nem lesz belőle
Ez a színváltozat marad a Honor hazai piacán, globális modell nem lesz belőle [+]

Nincs információ viszont egyelőre arról, hogy a kedvezőbb árú, a Magic V2-re jobban hasonlító Magic Vs3 kapható lesz-e Kínán kívül. Ugyanígy a csúcsmodell Magic V3 megjelenésének ténye van csupán megerősítve eddig, arról nincs információ, hogy mennyibe kerül majd a telefon-tablet hibrid, ahogy arról sincs, hogy a szeptember első hetében várható bemutatót követően mikor lesz ott a boltok és operátorok kínálatában a telefon.

Ez a három szín viszont elérhető lesz Kínán kívül isEz a három szín viszont elérhető lesz Kínán kívül isEz a három szín viszont elérhető lesz Kínán kívül is Ez a három szín viszont elérhető lesz Kínán kívül is [+]

A Magic V3-ból a fekete színű modell hátlapja üveg, a zöld és a vörös változat műbőr. A vörös modell számít különlegesebbnek, ott a telefon fém kerete és a hátlapi kamerakör nyolcszög alakú díszítése aranyban pompázik, ami a tradicionális kínai kultúra jellemző párosítása. A zöld és a fekete V3-ak sötétszürke kerettel és kameragyűrűvel érkeznek.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.