Hirdetés

A Cherry Xtrfy útjára indítja legfrissebb vezetékmentes egereinek kvartettjét, név szerint az M64 Wirelesst, M64 Pro Wirelesst, M68 Wirelesst és az M68 Pro Wirelesst. Az előbbi kettő, „ergonomikus” kialakítású modellről már májusban értekeztünk, de az utóbbi, szimmetrikus vonalvezetésű duót még nem tárgyaltuk, így most rájuk koncentrálunk.

Cherry Xtrfy M68 Wireless
Cherry Xtrfy M68 Wireless [+]

A szóban forgó, ötgombos rágcsálók az M8 Wirelessből fejlődtek tovább, ezért nem meglepő, hogy immár konkáv bemélyedéssel ellátott főklikkjeik rendkívül alacsonyan vannak, ami kontrolláltabb érzetet biztosít a leendő felhasználóknak. A 123,2 mm hosszú, 63,5 mm széles, illetve 39 mm magas újdonságok belsejében a de facto sztenderdnek tekinthető PixArt PAW 3395 szenzor dolgozik, de a mikrokapcsolókról nem ír a termékoldal, csak kiemelkedően jő kattintási késleltetést említ ennek kapcsán.

Cherry Xtrfy M68 Wireless
Cherry Xtrfy M68 Wireless [+]

A két jószág között annyi a különbség, hogy a szimpla, 53 grammos kiadás 1000 Hz-es USB mintavételezésre képes, míg a „Pro” utótagot viselő, 2 grammal nehezebb testvére már 8000 Hz-ig tudja felsrófolni a polling rate-et. A célgéppel történő kommunikáció 2,4 GHz-es rádióval vagy a 300 mAh-s akkumulátor „feltankolásához” kapott, 1,8 méteres USB Type-C/Type-A paracorddal valósulhat meg, és a bal oldal front felé eső részén egy töltöttségi szintet jelző LED pislákol.

Cherry Xtrfy M68 Wireless
Cherry Xtrfy M68 Wireless [+]

A kábelt fogadó, takarólappal fedett csatlakozó a jobb hátulsó szegmensben található, és ez egy jóval szerencsésebb elhelyezés, mint azt elsőre hihetnénk. Ahogy az a gyártónál lenni szokott, a konfigurálást szoftver nélkül, a nagy méretű, virgin grade PTFE tappancsokat elszállásoló hason lévő kezelőszervek közreműködésével ejthetjük meg.

Cherry Xtrfy M68 Pro Wireless Cherry Xtrfy M68 Pro Wireless Cherry Xtrfy M68 Pro Wireless [+]

A sima, feketében, kékben vagy fehérben választható M68-as 100 eurót kóstál, a csak feketében, esetleg fehérben kérhető M68 Pro pedig 140 euróért vándorolhat a birtokunkba. Az M64-esek árképzése ugyanígy alakul.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.