Hirdetés

Hamarosan megérkezik a Motorola Edge 50-es telefoncsalád utolsó tagja is, az Edge 50 Neo. A készülékről a megbízható forrásnak számító Evan Blass közölt több képet Twitterén, melyek a színválasztékot mutatják meg: fekete, kék, piros és bézs hátlappal várható a telefon, természetesen mindegyik variáns valamilyen Pantone-árnyalat.


[+]

Az előlapot elfoglalja majd a 6,4 hüvelykes pOLED kijelző, melyen várhatóan Gorilla Glass 3-as edzett üveg védelem lesz. A panel FHD+ felbontást és 120 Hz-es frissítést kínál majd várhatóan, és a renderképek alapján nem lesz a jobb és a bal oldalán lekerekítve. A motorháztető alatt egy MediaTek Dimensity 7300 SoC dolgozhat, a Motorola állítólag 8/256 GB és 12/512 GB-os kiszerelésben szállítja majd le a készüléket. Ugyanezt a MediaTek lapkát használja a sima Razr 50 a márka kínálatában, de a CMF Phone 1-ben (teszt) is ezzel a chippel találkozunk.

Kiszivárgott sajtóképek az Edge 50 NeórólKiszivárgott sajtóképek az Edge 50 NeórólKiszivárgott sajtóképek az Edge 50 NeórólKiszivárgott sajtóképek az Edge 50 Neóról Kiszivárgott sajtóképek az Edge 50 Neóról (forrás: Notebook Check) [+]

Az eddigi pletykák szerint teljesítményben kell csak áldozni majd az Edge 50 helyett a Neót választóknak, ugyanis a hátlapi kamerahármason nem variál a gyártó. Marad az 50 MP-es főkamera, mellette egy 10 MP-es, 3x optikai nagyítást lehetővé tevő teleobjektív és egy 13 MP-es ultraszéles, az előlapon pedig egy 32 MP-es szenzorral lehet majd magunkról felvételeket rögzíteni. Ha igazak a

[+]

Az akkumulátor kicsit kisebb lesz a tavalyi modellben találhatónál, 5000 mAh-s helyett csak 4310 mAh-s telep kerül az Edge 50 Neóba. Marad viszont valószínűleg a gyorstöltés és az IP68-as védelem a telefonban, ami az Edge 50-es széria legjobb ár-érték arányú vétele is lehet így.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.