Bejelentette az Ulefone idei csúcskészülékét, az Armor 27T Pro ütésálló okostelefont, illetve mellette az egyszerűbb Armor 27 Pro modellt is. A két telefon értékesítése augusztus 19-én kezdődik a márka hivatalos AliExpress boltján keresztül. Mindkét készülék felépítése megfelelt az IP68/69K és MIL-STD-810H minősítések megszerzéséhez. Ráadásul az Ulefone állítja, 10 600 mAh-s lítium-ion polimer szilárdtest akkumulátorokkal szerelte fel az Armor 27-eket, melyek így -30 és 55 Celsius-fok közötti hőmérsékleten működőképesek. A töltés kábelen 120 watt, az oldalsó csatlakozót használva dokkolóban pedig 33 watt lehet. Van vezeték nélküli töltésre is lehetőség 30 wattig és visszatöltést is képes leadni a telefon kábelen és nélküle is.

Hirdetés

Balra az Armor 27T Pro, jobbra az Armor 27 ProBalra az Armor 27T Pro, jobbra az Armor 27 Pro Balra az Armor 27T Pro, jobbra az Armor 27 Pro

Egységes a telefonok 6,78”-es FHD+ (1080 x 2460 pixel, 396 ppi) felbontású kijelzője is, mely 120 Hz-es frissítésű IPS LCD panel. Az előlapon Gorilla Glass Victus üveg található. A hardver is megegyezik, a MediaTek Dimensity 6300 5G SoC köré épülnek a készülékek, bennük minimum 12 GB LPDDR4x memória és 256 GB UFS 2.2-es háttértár. A tároló microSD kártyával bővíthető, kártyát 2 TB-ig kezeli a telefon, hely pedig két nanoSIM-nek és egy microSD-nek van a tálcán.


[+]

Az 5G mellett megvan a Wi-Fi 6-os modem és a Bluetooth 5.2 is, az USB-C csatlakozót pedig egy speciális egészíti ki, melyre akár endoszkópot vagy egyéb uSmart kiegészítőt pakolhat a felhasználó. Két SIM-nek van hely a mobilban, melyek szimultán képesek 4G kapcsolatot fenntartani, a gyártó szerint pedig mindhárom magyar szolgáltatóval megy az 5G is. Mindkét készülék Android 14-es rendszerrel kerül piacra, van bennük ujjlenyomat-leolvasó és NFC, illetve előre telepítve a Google Wallet is.


[+]

Eltérést a kamerákban találni. Az Armor 27T Pro egy 50 megapixeles főkamerát kapott (Samsung GN1-es szenzor), ami f/1,95-ös blendén keresztül lát és elektronikusan stabilizált. Mellette egy 64 MP-es OmniVision OV64B1B érzékelővel szerelt infravörös (éjjellátó) kapott helyet, IR-pontprojektorral, kéttónusú dupla LED villanóval. Emellett FLiR hőkamera található még a hátlapon, melyhez a telefonra előre telepítve érkezik a My FLiR Pro alkalmazás is. Az app kihasználja a hátlapi infravörös érzékelőt is, így képes precízebben meghatározni a hőforrás pontos helyzetét, illetve nagyobb felbontásban, jobb tisztasággal ment róla képet.

FLiR hőkamera az Armor 27T Pro hátoldalán
FLiR hőkamera az Armor 27T Pro hátoldalán [+]

Az Armor 27 Pro a FLiR hőkamera helyett egy 50 megapixeles ultraszéles egységgel a hátoldalán kerül piacra, az ebben található érzékelőről nincs egyelőre információ. Az infravörös egységet megtartja az Armor 27 Pro is. Az előlapon mindkét mobil esetén egy 32 megapixeles Samsung GD1 érzékelővel dolgozó kamera lyukad a kijelzőbe, ami szelfik és videóhívások mellett 2D-s arcfelismerésre is használható.

Egyelőre pontos ára nincs a termékeknek, az AliExpressen 476 ezer forint van helyfoglalóként megadva a hír írásakor mindkét modellnél. Az biztos, hogy a dobozban a készülék mellett 120 wattos adaptert, fóliát és egy nyakbaakasztót is mellékel majd a gyártó. Augusztus 19-én indul a globális értékesítés.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.