Egy Galaxy Ring, Oura Ring vagy Amazfit Helio Ring árából akár mind a három színben (plusz egyet tartalékba) is megvásárolhatjuk a Rollme okos gyűrűjét, ami nem kevesebb funkcionalitást ígér, mint a Samsung „világújdonsága”. Persze a szoftveres háttér, az adatkezelés és a szenzorok pontossága mindig kérdéses a gyanúsan kedvező árú termékek esetében, papíron viszont hozza a szintet.


[+]

Az 5 ATM minősítésű, kívül titán, belül hipoallergén epoxigyanta felületű R3 fekete, arany és ezüst színben választható 7-estől 12-es méretig (USA méretezés, a mérettábla megtalálható a termékoldalon), az akkumulátor mérete viszont úgy tűnik minden verzió esetében 17,5 mAh, ami 10 napos üzemidőt ígér 60 napos készenlét mellett a mellékelt, töltési állapotot százalékosan is megjelenítő töltőtokkal.

[+]

A pulzust, a pulzusszám változását és a véroxigénszintet egy infravörös, vörös és zöld LED-del dolgozó szenzor méri, van aktivitáskövetés és alvásmonitorozás, a gyűrű felületét tapicskolva pedig egy rakás funkció rendelhető a gyűrűhöz, mint a médiavezérlés (beleértve az e-bookban való lapozást), híváskezelés vagy a kameravezérlés.


[+]

A 89,99 dolláros Rollme R3 úgy tűnik, nem rendelhető Magyarországra, noha a rendszer hagy elmenni a cím megadásáig, egyetlen egy Magyarországi (vagy Szlovák) lokáció sem megfelelő neki. De Ausztriából például minden további nélkül vásárolhatunk 1,38 dolláros szállítással.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.