Az Eizo egy 42,5 hüvelykes monitorral bővítette kínálatát, amely bár csak 60 Hz-es, de 3840×2160 pixeles felbontással rendelkezik, és PbP funkciójának köszönhetően egyszerre négy forrásból tud videojelet megjeleníteni egymás mellett, ráadásul az elején lévő, érintéses kezelőszervek segítségével tizenkét elrendezés között léptethetünk.

Hirdetés

[+]

A FlexScan EV4340X nevű megoldás IPS panele a kategóriájában megszokott 1000:1 statikus kontrasztaránnyal bír, amihez 350 cd/m2-es tipikus fénysűrűséget és 5 ezredmásodperces szürkéből szürkébe váltást társít. A 16,7 millió színből gazdálkodó, 4 wattos sztereó hangszórókkal ellátott periféria fedélzetén egy 1.3-as DisplayPort, két HDMI 1.4 bemenet, egy 90 wattos, DisplayPort alt módos USB 3.2 Gen 1 Type-C kapu és egy szimpla, 15 wattos USB 3.2 Gen 1 Type-C, két USB 3.2 Gen 1 Type-A konnektor található a gigabites Etherneten, valamint a 3,5 mm-es audio jacken kívül.


[+]

A kéteszközös PiP képességgel, plusz KVM switch-csel ugyancsak felruházott konstrukció jellemzően 31 wattos fogyasztása legfeljebb 243 wattig szökhet fel, és a vezérlésére a mellékelt távirányítót vagy a Screen InStyle alkalmazást is használhatjuk.

A PbP-s képfelosztás alternatívái
A PbP-s képfelosztás alternatívái [+]

Egy említést megér, hogy ha kamerarendszerhez párosítanánk a behemótot, akkor célszerű szemügyre vennünk a gyártó külön megvásárolható, VESA rögzítéssel bíró DX0212-IP DuraVision dekóderdobozát, ami lehetővé teszi, hogy számítógéptől vagy szoftvertől mentesen csatlakozzunk rá a videohálózathoz. A VESA furatok tekintetében 100 x 100 és 200 x 200 mm-es opcióink vannak.


[+]

Az adaptív fényerőszabályzást felvonultató, 10 bites LUT-tal dolgozó kijelzőt feketében és fehérben, továbbá fixált talpakkal vagy azok nélkül egyaránt választhatjuk. A 75 százalékban újrahasznosított műanyagokból építkező, környezetbarát csomagolásban értékesített termék vételára elvileg (nettó) 2000 dollár környékén alakul, és helyszíni csereszervizzel értendő garanciája 5 éves időtartamra szól.


[+]

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.