Hirdetés

A napokban tette közzé a Motorola az Edge 50 5G előzetesét, most pedig a teljes termékoldalt is elérhetővé a Flipkarton, ahol lényegében minden fontos részlet kiderül a világ legvékonyabb strapatelefonjaként hivatkozott Egde 50 modellről, kivéve a vastagságát. Ettől függetlenül elhisszük, hogy a teljesen hagyományos megjelenésű, de IP68-as védelemmel és MIL-STD 810H minősítéssel rendelkező készülék lesz a leglégiesebb mindenálló telefon a piacon.


[+]

Pedig a 6,67 hüvelykes, 120 Hz-es, 1.5K felbontású, 10-bites, enyhén ívelt pOLED panellel szerelt eszközről ránézésre pont nem a strapabíróság jut eszünkbe. Ugyanitt ujjlenyomat-olvasó és 32 megapixeles előlapi kamera. A készülék egyébként nagyon hasonló az Edge 50 Fusionhöz, csak itt a szerényebb Snapdragon 7 Gen 1 dolgozik 256 GB belső tárhely mellett, a hátlapi 50 megapixeles Sony Lytia 700C és 13 megapixeles ultraszéles látószögű szenzor mellé viszont került még egy 10 megapixeles, teleobjektíves kamera is háromszoros optikai zoommal.


[+]

Az akku és a töltésteljesítmény is megegyezik, számszerűleg 5000 mAh-ről és 68 wattról beszélünk, extraként viszont adott a vezetékmentes töltés lehetősége 15 wattos teljesítménnyel. A szürke, barack és zöld színben választható készülék három évig kapja az Android főverziókat, biztonsági frissítésre pedig négy évig számíthatnak majd a felhasználók. Már csak az árára és, ha már, a vastagságára lennénk kíváncsiak, de ezekre csak jövő szerdán derül fény.


[+]

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.