Pár napja került elő a Motorola Edge 50 Neo specifikációja és renderei, amelyek szerint a prémium kategória belépő modellje Dimensity 7300-as szettel, 6,4 hüvelykes, 120 Hz-es panellel, IP68-as minősítéssel, 68 wattos gyorstöltéssel és a hátlapon immár három kamerával (50 + 13 +10 MP telés szenzor) várható. A képek alapján mindez sík kijelzővel szerelve.

Motorola Edge 50 5G
Motorola Edge 50 5G [+]

Ma pedig a világ legvékonyabbnak ígérkező strapamobiljának előzetesét osztotta meg a Motorola, ami az indiai 91mobiles információi szerint pontosan ugyanezzel a specifikációval várható, a renderek viszont, ahogy az a kedvcsinálón is látszott, egy ívelt kijelzővel szerelt készüléket mutatnak, megegyező hátlapi dizájnnal és textúrával.

Motorola Edge 50 Neo

A termékadatok fixnek tűnnek, a kérdés már csak az lesz, hogy melyik készülékhez tartoznak. A Motorola Edge 50 5G nevű, MIL-STD 810 minősítéssel rendelkező, hagyományos megjelenésű, de mindenálló strapamobilhoz vagy a kék színben is várható, sík megjelenítővel szerelt Motorola Edge 50 Neo-hoz. Hacsak nem mindkettő ugyanazokra az alapokra épít más-más hangsúllyal.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.