Hirdetés

A Gigabyte legfrissebb, ATX-es miditornya a manapság divatos, félkörpanorámás megközelítést alkalmazza, de a tápkamrája vízszintesen van leválasztva a belterében, így elrendezésre egy hagyományosabb utat követ, noha támogatja a csatlakozóikat túlsó felükre rejtő ASUS BTF, MSI Project Zero, illetve Gigabyte Stealth szériás deszkákat.


[+]

A beszédes, noha kissé paradox, C500 Panoramic Stealth névre hallgató, 7 bővítőhelyes konstrukció 501 mm-es magasságához 235 mm-es szélesség, valamint 430 mm-es mélység társul, és alkatrészeink tisztaságára három porszűrő betéttel vigyáz. Az elölről és balról edzett üveglappal határolt géplakot 176 mm magas processzorhűtők, továbbá 410 mm hosszú videokártyák fogadására készítették fel, és az utóbbiakat ötslotos vastagságig vertikálisan is beépíthetjük.


[+]

Klasszikus formátumú háttértárolók tekintetében egy 2,5, plusz két 2,5 vagy 3,5 hüvelykes adattárolóban gondolkodhatunk, míg a becsavarozható ventilátorok száma tíz, és ezekből négy 120 mm-es, Gigabyte RGB Fusion technológiával szinkronizálható ARGB LED-ekkel ellátott példányt tartozékként megkapunk. A kiegészítők sorát egy ötportos, 5 voltos/3 tűs konnektorokat használó kontroller gyarapítja, miközben a radiátorok esetében három darab elhelyezése biztosított, és ezekből kettő 360 mm-esre hízhat.


[+]

A gazdagon perforált tetőlemez jobb elülső térrészébe telepített előlapi kivezetések egy 10 Gbps-os USB 3.2 Gen 2 Type-C kapuban, két USB 3.2 Gen 1 Type-A aljzatban és egy 3,5 mm-es kombójackben merülnek ki. Az egyelőre még nem tisztázott vételárú újdonságot feketébe és fehérben egyaránt választhatjuk.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.