Hirdetés

A Pwnage korábban már megvillantotta a legújabb, Zenblade 65-nek nevezett mechanikus billentyűzetét, azonban mostanra rendelhetővé is tette a webshopjában.

Felül a fényt át nem eresztő, alul pedig az átvilágítós alap kupakszettek láthatók
Felül a fényt át nem eresztő, alul pedig az átvilágítós alap kupakszettek láthatók [+]

A (nettó) 200 dollárra taksált periféria 65 százalékos formátumban feszít, és ahogy az manapság sok, elsősorban játékosokat célzó klaviatúránál lenni szokott, gyorscserés foglalataiban Hall-effektusra építő, analóg kapcsolók ülnek meg. E – jelen esetben 30/60 gF-es, lubrikált Gateron 2.0 – switch-ekre 0,1 mm-es léptékben több aktuációs pont programozható a 0,1-től 4 mm-ig nyújtózó billentyűút teljes hosszán, és persze az úgynevezett Rapid Trigger funkció sem hiányzik az arzenáljukból.


[+]

A Cherry profilos, fekete PBT kupakok tekintetében választhatunk, hogy áteresszék-e a gombonként címezhető RGB fényét vagy sem, de (nettó) 20 dolláros többletkiadásért cserébe vehetünk tartalékszetteket, és ezek lehetnek akár fehér átvilágítós, illetve szürkéből feketébe színátmenetes, színes pislákolást kitakaró készletek is.


[+]

A tray mountos tasztatúra CNC-zett alumíniumháza egy szilikongumi betétet rejt az egyelőre kérdéses anyagú plate, valamint a nyomtatott áramköri lap között, míg legalul egy poron szivacsbetét igyekszik finomítani a gépelési akusztikát. A csavarosan rögzített stabilizátorokat természetesen gyári kenésben részesítették, és a hátoldalt kipufogócsőre emlékeztető formák díszítik, amelyekre gyémántmintázatot gravíroztak lézerrel.


[+]

A csúszásgátló gumitappancsokat viselő hason egy extra nehezékként szolgáló, ugyancsak alumíniumból lévő – fellogózott – elem található, és a célgéppel való összeköttetés egy USB Type-C/Type-A vezetéken keresztül történik. Mivel a sajtóanyag nem veri nagy dobra a polling rate értékét, így valószínűleg sztenderd 1000 Hz-ről beszélhetünk, noha a termékoldalon 1 ezredmásodperc alá ígérik az input laget.

Egy említést még megér, hogy a webes szoftverrel megtámogatott, kupakszedővel, továbbá billentyűsapkákra (vagy épp egérre) ragasztható grip tape szettel árusított apparátushoz (nettó) 20 dollárért tekercselt aviátor kábelt kérhetünk.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.