Július 16-án bemutatta a Nord 4-et és a Pad 2-t a OnePlus, mellettük pedig két kiegészítővel is bővítette kínálatát, ezek a Watch 2R és a Nord Buds 3 Pro.

Hirdetés

A Watch 2R eSIM támogatás nélkül ugyan, de Android Wear OS 4-es rendszerrel és mellette RTOS rendszerrel érkezik, 249 eurós bevezető áron. A két kerek oldalsó gombbal ellátott óra alumínium tokozást kapott, számlapja pedig egy 1,43”-es AMOLED kijelző. A Snapdragon W5 Gen 1-es SiP-t használja, mellé 2 GB RAM és 32 GB tárhely társul.

Két színben a Watch 2R
Két színben a Watch 2R (forrás: GSMArena) [+]

Megvan a kétcsatornás GPS, a viselő csuklóján keresztül pedig szívritmust és véroxigén-szintet is mér az óra, mellette számolja a lépéseket, valamint alvásminőséget és stressz-szintet is monitoroz. Mindezt 500 mAh-s akkumulátorral teszi, amivel a OnePlus szerint száz órányi aktív használat jön össze. A fekete és zöld-ezüst színekben elérhető óra már rendelhető a gyártó hivatalos webshopjából, jár mellé egy extra töltő és szíj, a kiszállítást pedig július 31-re ígéri jelenleg az oldal magyar címet megadva.


[+]

A Nord Buds 3 Pro egy in-ear fülhallgató, ami 69 euróért rendelhető (ez pont annyi egyébként, mint a sima Buds 3 ára) zöld és fekete színben. A fülhallgató Bluetooth 5.4-es kapcsolatra képes, de csak AAC és SBC kódolással fogad hangot. Van viszont aktív zajszűrés és EQ, valamint 12,4 mm-es dinamikus meghajtók. Az ANC a gyártó szerint 49 dB hangot képes elfojtani.

Nord Buds 3 Pro két színbenNord Buds 3 Pro két színben Nord Buds 3 Pro két színben [+]

A fülhallgatók IP55-ös kialakításúak, a holdtokkal együtt pedig 440 mAh-s akkumulátorral rendelkeznek, ami 44 órányi üzemidőt biztosít a gyártói adatok szerint. A fülhallgatókban 58 mAh-s telepek találhatók, itt maximum 12 órányi folyamatos működés jöhet össze. A töltés USB-C csatlakozón keresztül történik, a tok 10 perc alatt 11 órányi használathoz elég energiát vesz fel. A rendeléseket július 26-án már szállítja a OnePlus a magyar webshop szerint.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.