Hirdetés

Igazán mutatós lett a Samsung Galaxy Z Fold6, és még fogyott is derékból egy év alatt, ám 12,1 milliméteres házzal összecsukva még mindig jóval vastagabb egy átlagos telefonnál. Épp ezeknek a paramétereit közelíti meg a minap bemutatott, 9,2 milliméteres Honor Magic V3, ott ráadásul 4400 mAh helyett 5100 mAh-s a telep.

A Galaxy Z Fold6
A Galaxy Z Fold6 [+]

A Samsung is tisztában van a konkurenciával, illetve a vékonyabb telefonok felhasználói igényével, és a Korea Economic Daily úgy értesült: a mobildivíziót vezető TM Roh olyan vékony hajlíthatók fejlesztését kérte tervezőmérnökeitől, mint a Galaxy S24. Ez utóbbi mindössze 7,6 milliméteres házba bújt, de még az S24 Ultra 8,6 millimétere is drasztikus fogyást jelentene a hajlítható műfajban, egyébként pedig le lehet adni a Fold6 a 239 grammos tömegből is.


A S24 család oldalnézetből [+]

Pletykáltak egyébként már egy vékonyabb Galaxy Z Fold6 Slim érkezéséről, ám ebből nem lett semmi, viszont elképzelhető, hogy egy Z Fold6 Ultra ősszel bemutatkozik a kínai és a koreai piacon. Van logika kettőnél több Samsung hajlíthatót piacra dobni, és demonstrált már a flexibilis OLED gyártásban vezetőszerepet játszó márka egészen különleges formai megoldásokat. Ugyanakkor, amíg a kínai gyártók gyors ütemben növelik eladásaikat, a Samsung a jelenlegi portfólióval óvatos gyarapodással számol csak.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.