Egyeztető üzlet emberek

Szenvedélyes – Elhivatott – Professzionális

Kedvező árainkkal a siker útján: Közös eredmény, közösen építve!

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.

Szenvedélyes – Elhivatott – Professzionális

Tudatossággal és stratégiával segítjük üzleti céljainak elérését.

Támogatjuk üzleti céljaink hatékony elérését, biztosítva ügyfeleink számára a sikeres üzleti eredmények elérését. Minden lépésünk gondosan megtervezett és céltudatos, hogy maximalizáljuk az eredményeket és hosszú távú sikerünket.

Ügyfélcentrikusság 96%
Termékminőség és innováció 90%
Hatékony logisztika és szállítás 92%

Kiemelt nagykereskedelmi műszaki cikk márkáink

Kiemelt nagykereskedelmi sajt márkáink

Szenvedélyes – Elhivatott – Professzionális

Magor Trade Holding Kft.

A Magor Trade Holding Kft. olyan tapasztalt szakemberek által alapított vállalkozás, akik hosszú évekig tevékenykedtek a kereskedelmi szektorban, és meglátásuk szerint a piacon kereskedelmi alternatívát kínálva kívántak vállalkozni. Cégünk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy versenyképes árakon kínáljon minőségi műszaki termékeket, mint például mobiltelefontokok, tabletek, laptopok, processzorok, alaplapok,  adattárolók, videó kártyák, memóriák, tápegységek, hálózati eszközök,  okosórák, porszívók, bluetooth hangszórók, és egyéb számítástechnikai perifériák, illetve a legkiemelkedőbb parfüm márkák termékeit ezzel is megkönnyítve ügyfelei számára az igényeiknek megfelelő választás megtalálását.

Az általunk forgalmazott márkák között olyan neves szereplők találhatók, mint az Apple, Amd, Intel, Western Digital, Seagate, ASUS, MSI, Gigabyte, Xiaomi, Samsung, JBL, Dyson, Motorola, OnePlus, Arla, Ostrowia és Vilvi  melyek mindegyike széles körben elismert a piacán és kiváló minőséget képvisel. Ezek a márkák számos területen kínálnak innovatív megoldásokat és magas szintű teljesítményt, így ügyfeleink számára széles választékot és minőségi termékeket biztosítunk.

A Magor Trade Holding Kft. mindig arra törekszik, hogy ügyfelei elégedettségét és bizalmát maximálisan megőrizze. Rugalmas kereskedelmi megoldásokkal és kiváló ügyfélszolgálattal állunk rendelkezésre, hogy ügyfeleink teljes körű támogatást kapjanak vásárlásuk során, és biztosak lehessenek abban, hogy nálunk megtalálják az elvárásaiknak és igényeiknek legmegfelelőbb termékeket.

Tulajdonosaink több éves tapasztalattal rendelkeznek a professzionális takarítás területén, kiemelt figyelmet fordítva a bevásárlóközpontok, irodák és ipari létesítmények napi szintű, folyamatos tisztán tartására.

Kiváló termékválaszték és minőség

Az elismert és keresett márkák széles választékát kínálva, melyek magas minőségű termékeket kínálnak, lehetővé teszik a vevők számára, hogy megbízható forrást találjanak a keresett termékek számára.

Versenyképes árazás és rugalmas feltételek

A versenyképes árak kialakítása és az ügyfélbarát fizetési feltételek biztosítása fontos, hogy vonzó ajánlatokat kínáljunk ügyfeleinknek, miközben növeljük az üzleti forgalmat és megőrizzük a versenyképességet a piacon.

Kiváló ügyfélszolgálat és logisztika

A hatékony ügyfélszolgálat és logisztika segít abban, hogy az ügyfelek elégedettek legyenek és hűségesek maradjanak a vállalkozáshoz. Gyors és pontos kiszállítás, valamint hatékony kommunikáció az ügyfelekkel biztosítja a sikeres üzleti kapcsolatokat és hosszú távú üzleti sikereket.

5.0

Kereskedők által kedvelt

Nagyon elégedett vagyok a Magor Trade Holding Kft. nagykereskedelmi szolgáltatásaival. Kiváló termékválasztékuk és rugalmas, ügyfélcentrikus hozzáállásuk kiemelkedő üzleti élményt biztosít számomra.

Kőszegi Lajos

Passionate – Dedicated – Professional

Meet Our Team of Experts

Cuisque cursus metus vitae sedpharetra auctor semy mas interdum magna augue eget diam vestibulum anipsum faucibus

jeremy courtney

Founder & CEO

jeremy courtney
terry g. watson

Senior Executive

terry g. watson
agnes southern

Senior Executive

agnes southern
mark s. parsley

Senior Executive

mark s. parsley