Korrekt áron indít a OnePlus első csúcskategóriás táblagépe, a OnePlus Pad 2. Európában augusztus 1-től megvásárolható az eszköz, az ajánlott fogyasztói ár pedig legalább 550 euró vagy 500 angol font lesz (előrendelésben 500 euró). Cserébe ott van a házban a friss Snapdragon 8 Gen 3-as csúcskategóriás SoC, mellé 8 vagy 12 GB RAM és 128 vagy 256 GB tárhely. Adott még a Wi-Fi 7-es modem, a Bluetooth 5.4, valamint az NFC is. Ha ismerősnek tűnnek a specifikációk, azért lehet, mert ugyanez a hardver alkotja a OnePlus Pad Pro modellt a kínai belsős piacon.

Hirdetés

A magyar régiós webshopban csak a szürke színben érhető el a OnePlus Pad 2A magyar régiós webshopban csak a szürke színben érhető el a OnePlus Pad 2 A magyar régiós webshopban csak a szürke színben érhető el a OnePlus Pad 2 [+]

A 9510 mAh-s akkumulátor a 12,1 hüvelykes kijelzővel szerelt táblában átlagosnak mondható, viszont arra készüljön fel a vásárló, hogy a 67 wattos töltést csak külön beszerzett töltővel intézheti el, a dobozban nem tartozék az adapter! A 7:5 arányú kijelző technológiája IPS LCD, felbontása 3000 x 2120 pixel, maximális képfrissítése pedig 144 Hz-ben lett meghatározva. A OnePlus azt mondja, hogy 900 nit a panel fényerejének csúcsa. OnePlus Stylo 2-es érintőceruzával kompatibilis a tábla, de ahogy a ceruzát, úgy a billentyűzetes tokot is külön lehet megvásárolni. Kamerák maradtak azért alaptartozékok, egy 13 MP-es van a hátlapon, egy 8 MP-es az előlapon. (Az előrendelők egyébként 80 W-os SuperVOOC adaptert kapnak, illetve toll vagy tok is járhat ajándékként a készlet erejéig.)

Tokban
Tokban [+]

Hat hangszóróval megvan a sztereó hangzás, az Android 14 alapú OxygenOS 14 pedig biztosítja a OnePlus telefonokkal a szinkronizációs folyamatokat és funkciókat (híváskezelés, fotók, adatok másolása, közös vágólap, értesítés szinkron) vezeték nélküli kapcsolaton. A Pad 2-n is elérhetők különböző AI trükkök, például a varázs radír a galériában vagy a szövegösszegzés.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.