Lei Jun egy hete mutatta be a Xiaomi új, okos gyártólétesítményét, ami magas szinten automatizált, mesterséges intelligenciával működő rendszerrel dolgozik, többek között az új hajlítható készülékeken. Az évi 10 millió csúcsmodell előállítására képes gyár szalagjairól elsőként a Mix Fold 4 és a Mix Flip gördül le, méghozzá most pénteken, július 19-én.

A bemutató természetesen Kínában lesz, helyi idő szerint este 7-kor, ekkor derül fény az IPx8 védettségű, 9,47 milliméter vastag készülékre vonatkozó konkrétumokra. (Ez a vastagság amúgy mindössze 0,2 milliméterrel haladja meg az extrém légies Honor Magic V3 dimenzióit.) A Mix Fold 4-et a négy Leica kamerából két telefotós egységgel várjuk, amelyek közül az egyik ötszörös optikai zoomot kínál majd periszkópos kialakítással; adott lesz a kétirányú műholdas kommunikáció, a töltésteljesítményt pedig 50 wattban maxolják ki.

Szintén az eseményen mutatkozik be a Dimensity 9300+-szal és 144 Hz-es megjelenítővel szerelt Redmi K70 Ultra, illetve a Smart Band 9 aktivitáskövető is, ami elvileg nagyobb akkumulátort, alumínium tokozást és jobb kijelzőt kínál majd.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.