Hirdetés

A Jonsbo nemrégiben mutatott be egy fával díszített, Mini-ITX-es formátumú deszkákat fogadó házat, és nem sokkal rá még egy efféle modellel adott magáról életjelet.


[+]

Hírünk tárgyát TK-0 néven jegyzik, és érdekessége, hogy bár radiátorokkal nem tudjuk felszerelni, talpainak áthelyezésével az állított mellett fektetett helyzetben is használhatjuk.


[+]

A feketében és fehérben egyaránt választható, 2 bővítőhelyes konstrukció üresen 4,3 kilogrammot nyom a mérlegen, és 280 mm-es magasságához 235 mm-es szélesség társul, 250 mm-es mélység kíséretében.  Egy nagy méretű, ívelt üvegpanel enged rálátást a beltérre, amiben 135 mm magas processzorhűtő, 230 mm hosszú videokártya, illetve 160 mm hosszú, SFX-es tápegység fér el, miközben háttértárolók tekintetében egy 2,5, plusz egy 3,5 hüvelykes meghajtóban gondolkodhatunk.


[+]

A beépíthető ventilátorok száma négy (két 120/140 mm-es felül, valamint alul, két 90 mm-es hátul), míg a 16 mm vastag fával körbeölelt előlapi kivezetések mezőnyében egy USB 3.2 Gen 2 Type-C kapu, egy USB 3.2 Gen 1 Type-A csatlakozó és egy 3,5 mm-es kombójack található. Az egyelőre kérdéses vételárú, acélvázas megolás alumíniumból készült elemeit rendesen megszórták szellőzőrésekkel, és hardvereink tisztaságára két porszűrő betét vigyáz.


[+]

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.