Hirdetés

Bár a Redmi K szériás modelljei itthon nem kaphatók hivatalosan, Poco álnéven gyakran belefutni egy-egy efféle telefonba: a Poco F6 Pro például a Redmi K70 átcímkézése. Ez utóbbi és a K70 Pro már novemberben megérkezett, míg a K70 Ultra premierjére ebben a hónapban kerül sor, és igazán bőkezű a gyártó a képekkel és információkkal.


(forrás: Redmi) [+]

A forma ismerős lehet némileg lekerekített hátlappal és csapott oldalélekkel, a kamerakiosztás is marad. Kerek helyett viszont szögletesebb lesz a lencsék védőpereme, igaz: ez nem jelenti azt, hogy mondjuk egy periszkópos teleobjektív felbukkanna.


(forrás: Redmi) [+]

Inkább a hardverre fókuszál a Redmi, és a Dimensity 9300+ köré új, három dimenziós, 3 fokkal hatékonyabb hőelvezető rendszer kerül, és mondanunk sem kell a tikkasztó kánikulában, hogy ez milyen fontos dolog.

(forrás: Redmi) [+]

Érdekes változás az 1440 x 3200 pixelről (kínai nevén 2K) 1220p-re visszaváltó panel (1,5K), amit a Redmi a TCL-lel együtt fejlesztett, és ami a K70 Ultrában debütál. A két márka hatékony fogyasztást és hosszú pixel élettartamot ígér egy C8+ nevű komponens használatával.

(forrás: Redmi) [+]

A képfrissítés 120 Hz-ről 144 Hz-re vált a támogatott játékok esetében, a 3840 Hz-es DC elsötétítés pedig a szemkímélésből veszi ki a részét 60 nites fénysűrűség alatt is megszabadulva a sokakat zavaró vibrálástól. A kínai forgalmazás ellenére is érdemes lesz odafigyelni a K70 Ultra részleteire, a tippek szerint ugyanis belőle lehet majd idehaza a Xiaomi 14T Pro.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.