Nemrég mutatkozott be a Realme GT6 a nemzetközi piacon, most pedig a kínai verziót mutatta be a gyártó. Viszonylag ritka, hogy elsőként nem a belpiacos modell érkezik, az viszont nem, hogy akár jelentős különbségek is legyenek a különböző régiókba szánt modellek között. A Realme GT6 kínai verziójának esetében nem csak a dizájn tér el, de a Snapdragon 8s Gen 3-at is Snapdragon 8 Gen 3-ra cserélték.

A GT 6 és GT 6T nemzetközi verziója
A GT 6 és GT 6T nemzetközi verziója [+]

A 6,7 hüvelykes, 120 Hz-es, FHD+ LTPO panel maradt, az üveg viszont már a Gorilla Glass Armor 2 szériából került ki. A főkamera szintén 50 megapixeles, de a Sony IMX890-es szenzorával dolgozik, ami mellett már csak egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű kapott helyet az újragondolt hátlapon, a szelfikamera felbontása pedig 16 megapixelre csökkent.


[+]

Cserébe a 120 wattos teljesítménnyel tölthető akkumulátor kapacitása nőtt egy picit, pontosan 5800 mAh-ra. A készülék Kínában ezüst, sötétlila és úgynevezett Dark Side of the Moon színben érhető el 12/256 GB-tól, ami 140 ezer forintnyi jüanba kerül, míg a legvastagabb kiszerelés 12 GB/1 TB-os memóriacsomaggal 195 ezer forintnyi helyi pénzt kóstál.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.