A Galaxy Unpacked párizsi eseményén a Fold6 és a Flip6 mellett megjöttek az új órák is. A Watch7-ből két méret létezik, 40 és 44 milliméteres, de az akkumulátor kapacitásán és a kijelző átlóján kívül a két termék megegyezik. Ez azt jelenti, hogy közös az Exynos W1000 rendszerchip, amely immáron 3 nm-es technológiát használva próbálja kissé megnövelni az üzemidőt. Közös az óratest alján levő BioActive szenzor, amely integrálja a optikai érzékelőt, az EKG-hez szükséges érzékelőt, a bioelektromos impedancia analízis szenzorát, a hőmérsékletszenzort is, ezzel a Samsung szerint az eddiginél pontosabb az edzés, az alvás, a menstruációs ciklus és egészségügyi adatok mérése, valamint a biológiai korunkat is meg tudja határozni már az óra és a telefonra telepített Samsung Health.

Ultra, 40 mm, 44 mm
Ultra, 40 mm, 44 mm [+]

Sajnos a tavaly visszahozott forgatható lünettát megint elhagyták, virtuális módon lehet ugrálni a karimán csúsztatott ujjal a funkciók között. A szíjak csatlakozásán egyszerűsítettek, működik a kvázi szabványos gyorskioldós megoldás, de ezt megfejelték egy mágneses csatlakozási opcióval is. Új a mutató- és hüvelykujjunk összeérintésével kiadható parancs lehetősége is. A kisebb óra 300 mAh-s akkut, a nagyobb 425 mAh-s telepet kapott, a kijelzőméret 1,3 inch 432 x 432 pixeles felbontással, valamint 1,5 inch 480 x 480 képponttal. Kétcsatornás GPS, 5ATM vízállóság, vezeték nélküli töltés, 2 GB RAM és 32 GB belső tárhely van még a specifikációs listán. 130 ezer forint az alap 40 mm-es Watch7 nyitóára, 140 ezerbe kerül a nagyobb modell, mindkét esetben további 20 ezer forintért kerül bele az LTE képesség eSIM használatával.


[+]

A 280 ezer forintos Watch7 Ultra ránézésre egy egészen másik műfaj képviselője. Jóval nagyobb, hangsúlyosan sportos külsejű karékről van szó, amely 4-es fokozatú titánvázzal és 10ATM vízállósággal tesz rá egy lapáttal a sima Watch7 tudására. Itt ugyan látszólag van lünetta, de fizikailag ez sem forgatható, viszont az ujjunkat ezen a karimán húzva tudunk a funkciók között mozogni, nem a kijelző szélét kell kapirgálni. Megjelent a funkciók között az FTP, ami Wattban adja meg a kerékpáros teljesítményt, valamint saját magunkkal is versenyezhetünk a korábbi edzéseink alapján.


[+]

Az Ultra hardvere és szenzorai ugyanazok, mint amiket a két Watch7 is kínál, a kijelző itt is 1,5 inches és 480 x 480 pixeles, de az akkumulátor mérete 590 mAh-s, amivel a Samsung szerint energiatakarékos módban 100 órás az üzemidő, de létezik energiatakarékos edzés mód is, ez 48 órán keresztül tud működni.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.