Az előzetes információk alapján július hónapban piacra kerül Kínában a Xiaomi első kagylótelefonja, a Mix Flip. Ezt követően pedig várható egy globális premier is ősszel, bár erről egyelőre nincsenek megerősített információk. Az NCC-nél viszont járt engedélyekért a Mix Flip, így végre élő fotókon is láthatjuk a készüléket, a hatósági adatokból pedig a hardverről is kiderült ez-az.

A 2405CPX3DG modellszám alatt regisztrált Mix Flip fedlapján egymás alá rendezett kamerákat találunk és LED villanót. A külső kijelző pontos mérete egyelőre nem ismert, 4 hüvelyk körüli képátlót jósolnak, mely egy ligában játszik a Honor Magic V Flip és a Motorola Razr 50 Ultra külső paneljével. A belső panelen látható a zsanér felett a hajtási gyűrődés, és a kijelző felső közepébe lyukaszott előlapi kamera.

(forrás: My Smart Price) [+]

Ami a belső kamera elhelyezésénél érdekesebb, az a két részre osztott akkumulátor, melyet a Mix Flip használ majd. A telefon felső részébe egy 1145 mAh-s telepet, az alsó félbe egy 3595 mAh-s cellát építenek, ezeket összeadva 4740 mAh-s kapacitás jön ki. A fotók megerősítik a 67 wattos Xiaomi gyorstöltést is, viszont rossz hír, hogy marad az USB-A kimenet az adapteren.

(forrás: My Smart Price) [+]

Nem megerősített információ, hogy a telefon Snapdragon 8 Gen 3-as chipet használ majd, az 50 megapixeles főkamera pedig optikailag stabilizált lesz, 1/1,55”-es méretű érzékelővel. A másodlagos szenzor a fedlapon egy 2x optikai nagyítást lehetővé tevő 60 megapixeles teleobjektív lehet.

(forrás: My Smart Price) [+]

A telefon széltében 78 milliméter, magasságában összezárva 88 milliméter, kinyitva pedig 170 milliméter lehet a képek tanúsága szerint, vagyis nem lesz kifejezetten apró.

Ezek állítólag a Mix Flip akkumulátoraiEzek állítólag a Mix Flip akkumulátorai Ezek állítólag a Mix Flip akkumulátorai (forrás: My Smart Price) [+]

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.