A Google minden évben egyre karakteresebb dizájnnal áll elő, az augusztusban várható Pixel 9 széria pedig már három különböző méretű modellen vonultatja fel az egyre hangsúlyosabb kameraszigetet. Nem elképzelhetetlen, hogy a Pixel a széria kiesik, a költséghatékony ajánlatot a Pixel 9-es alapmodell képviseli, a Pixel 9 Pro és Pixel 9 Pro XL pedig két különböző, kisebb és nagyobb méretben kínál majd fejlettebb kameraképességeket.

Hirdetés

A Pixel 9 biztosan elérhető lesz itthon is, kizárólagosan a Yettel kínálatában, a Pro modellekről, a Pixel Tabletről vagy a már szintén Tensor G4-es szettel várható Pixel Foldról (vagy Pixel 9 Pro Fold, még nem tudjuk a hivatalos megnevezést) egyelőre nincsenek megerősített információk, azt viszont kiderítette az Android Authority, hogy a széria már ultrahangos ujjlenyomat-olvasóval fog dolgozni.

A jellemzően csúcsmodellek esetében használt 3D ultrahangos technológia lényegesen pontosabb, erőforráshatékonyabb és gyorsabb, mint az optikai megoldásnál. A Pixel 9-ek elvileg ugyanazt a Qualcomm hardvert (3D Sonic Gen 2 QFS4008) implementálják majd, mint ami a Samsung Galaxy S24 Ultrában is dolgozik.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.