Az FCC és a TENAA irodáiban és laborjaiban is megfordult a Realme 13-as sorozatának csúcsmodellje, a Realme 13 Pro+. A telefonról fotók és a hardverre vonatkozó információk is napvilágot láttak a hivataloknak hála, a pontos megjelenési dátumot viszont egyelőre nem ismerni. A nemzetközi értékesítésre viszont van esély, a Realme ugyanis megerősítette, hogy Kínán kívül is piacra küldi majd a szériát, bár egyelőre azt nem tudni, hogy ez kizárólag Indiát jelenti-e.

Hirdetés

A szélein ívelt 6,7 hüvelykes AMOLED kijelzővel szerelt Realme 13 Pro+ Kínában négy verzióban lesz majd kapható: 8/128, 8/256, 12/256 és 12/512 GB-os modellek várhatók. A kijelző 120 Hz-es frissítésre lesz képes, felül-középre lyukasztva kap helyet az előlapi kamera. A szelfikameráról egyelőre nincsenek infók, a hátlapi trióról viszont vannak: 50 MP-es Sony IMX-890-es érzékelő lesz a főkamerában, és szintén 50 MP-es Sony IMX-882 dolgozik majd a 3x nagyítást lehetővé tevő periszkópos teleobjektívben. A harmadik kamara a hátlapon valószínűleg egy ultraszéles egység, erről egyelőre nincs információ.

Az első kép a Realme 13 Pro+ mobilról
Az első kép a Realme 13 Pro+ mobilról (forrás: GSMArena) [+]

A Realme az eddig közzétett kedvcsinálókban “az első profi AI kameratelefon” jelzővel hivatkozik a szériára, ami túlzásnak tűnik, de előre vetíti, hogy az Android 14-es rendszeren futó Realme UI meg lesz pakolva mesterséges intelligenciát használó funkciókkal. Valószínűleg a Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3 vagy a még bemutatás előtt álló Snapdragon 7s Gen 3 lesz a Realme által a telefonban használt chip. Ami kézzelfoghatóbb adat a telefonról, az az 5050 mAh-s akkumulátor, melyet az FCC engedélyei erősítettek meg.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.