Elindul az Infinix készülékek hivatalos hazai forgalmazása, jelentette be a gyártó magyar képviselete sajtóközleményben. A hazai piacra lépéssel a márka készülékei megjelennek a hazai vezető áruházakban, így az eMag, az Euronics, valamint a MediaMarkt polcain és webshopjaiban is. Emellett elindítanak egy magyar webshopot is az infinixstore.hu cím alatt, ahol közvetlenül a gyártó hazai partnerétől, a Bravosmart Kft.-től lehet megrendelni a készülékeket, ezekről picivel lejjebb. A sajtóközleményt idézve “az Infinix célja, hogy a fiatal technológia iránt érdeklődő fogyasztók kedvelt márkájává váljon, amely elérhető áron kínál prémium minőséget és innovációt.

Hirdetés

A hazai forgalmazás négy készülékkel indul, ezek mindegyike százezer forint alatti az ajánlott fogyasztói áron függetlenül. Egyelőre arról nincs információnk, hogy szolgáltatói kínálatban megjelennek-e a készülékek, ahogy arra is várjuk még a választ, hogy ki és milyen szervizhátteret biztosít az Infinix mobilok garanciális ügyintézéséhez?

A kínálat alját képviseli a képen látható Infinix Smart 8
A kínálat alját képviseli a képen látható Infinix Smart 8 [+]

  • Az Infinix Smart 8 képviseli a hivatalos forgalmazásban a márka kínálatának az alját, ez a készülék kék és fekete színben 3/64 GB-os kiszerelésben kapható 36 999 forintért.
  • Egy szinttel feljebb mozog az Infinix Hot 40i 4G, mely feketében indítja magyar karrierjét 4/128 GB-os kiszerelésben 46 999 forintért.
  • Fentebb a középkategóriában versenyez a Hot 40 Pro 4G, mely 8/256 GB-os kiszelésben érkezik hazánkba 77 999 forintért, szintén fekete és kék színben.
  • A bevezető kínálat csúcsán pedig a Note 40 4G 8/256 GB-os kiszerelésben, fekete színben 94 999 forintért.

A hivatalos magyar kínálat csúcsa pedig jelenleg ez a mobil, a Note 40 4G
A hivatalos magyar kínálat csúcsa pedig jelenleg ez a mobil, a Note 40 4G [+]

Minden Infinix telefon mellé csomagolják a tokot, a fóliát és a gyorstöltőt is, a Note 40-hez pedig jár egy vezetékmenetes töltő is az alapcsomagban, lévén a készülék képes mágneses kiegészítőjével 20 wattos Qi töltés felvételére, illetve töltés leadására is.

A bejelentő sajtóközleményt azzal zárják, hogy az Infinix márka elkötelezett a helyi piac igényeit figyelembe véve a termékeik és szolgáltatásaik fejlesztésére, illetve arra, hogy kiváló ár-érték arányú termékeket kínáljon minden korosztály számára. Tesztkészülékeink elvileg lesznek, úgyhogy majd meglátjuk.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.