Hirdetés

Figyelembe véve, hogy mennyire meghatározó alakja volt a Xiaomi Mix Fold a hajlítható képernyős telefonok bevezető szakaszának, meglepő, hogy 2,8%-os részesedéssel a márka csak az ötödik helyet birtokolja a foldable műfajban. Talán a gyártósori költségek vagy nehézségek miatt nem lett tömegtermék a szériából, ehelyett a Huawei vett nagy lendületet és a Motorola állt fel még a dobogóra.

A Mix Fliphez eddig csak rajongói renderkép készült
A Mix Fliphez eddig csak rajongói renderkép készült (forrás: Letsgodigital) [+]

Ennek amúgy az is az oka, hogy átvette a kagylótelefon a népszerűségi trónt a nagyobb tablet/telefon formától, a Xiaomi Mix Flipet eddig viszont csak emlegették, és még mindig nem futott be, ehelyett most is a Mix Fold 4-hez érkezett render és információ.

Evan Blass hátulról és csukva tudja mutatni a szögletes dizájnelvű készüléket, amely Snapdragon 8 Gen 3-mal, 50 megapixeles főkamerával, Leica Summilux optikával, 5000 mAh-s teleppel, vezetékmentes töltéssel, IPx8 vízálló védelemmel és 10 mm-nél vékonyabb házzal érkezhet összecsukva. A forrás viszont hozzáteszi: a jó minőségű render nem feltétlenül a végleges formát mutatja, a Mix Fold 4 ugyanis még fejlesztés alatt áll.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.