Hirdetés

Bővíti audiokínálatát a Lamax, két Bluetooth kiegészítőt jelentett be ma sajtóközleményben a márka. A Lamax PartyGo 1 Play egy nagy méretű (320 x 280 x 174 mm és 2244 gramm) hordozható hangszóró, mely FM tunerrel is rendelkezik, így rádióként is funkcionálhat. A beépített 5000 mAh-s telepet USB-C csatlakozón át lehet tölteni, de az USB-A portján keresztül leadni is képes energiát, telefonok töltésére használható. Adott az USB-A-n keresztül MP3 lejátszás, valamint kártyaolvasó is van beépítve.


[+]

IP67-es védelemmel bír, LED fények világítják meg, összteljesítménye pedig a gyártó szerint 50 watt. Két 75 mm-es és két 31 mm-es hangsugárzó található benne, a frekvenciatartomány 20 Hz és 20 000 Hz közötti. Van mikrofonbemenet, és a gyári dobozban jár is hozzá egy mikrofon karaoke módhoz. Emellett van beépített mikrofon is, de az csak hívásfogadásra használható. Lejátszik WAV, MP3, FLAC és APE fájlokat, 128 GB-ig kezeli a memóriakártyákat, Bluetooth 5.3-on keresztül viszont csak SBC kodeken át hajlandó kommunikálni a termékleírás szerint. Üzemidő várhatóan 15 óra, több hangszóró csatlakoztatása sztereóban lehetséges. Az ára 29 990 forint Magyarországon a sajtóközlemény szerint, de a márka webshopjában 31 990 forintért van listázva.


[+]

A második bejelentett termék a címben is írt aktív zajszűrős fejhallgató. A Lamax Noise Comfort 2 ANC ahogy az nevéből is kitalálható, egy aktív zajszűréssel rendelkező fejhallgató. Ára 27 690 forint, ez is már megjelent a magyar piacon. A fejhallgató mérete 160,15 x 81,69 x 196,77 milliméter és 263 gramm, a kagylók összehajthatók és hordozó tok is jár hozzá. A hangsugárzók 40 mm-es dinamikus meghajtók 32 Ohm impedanciával, 99 dB-es érzékenységgel, ez a szokásos.


[+]

Hangátvitel Bluetooth 5.3 segítségével AAC és SBC kodekkel mehet, illetve 3,5 mm-es analóg csatlakozón. USB-C port is van a fejhallgatón, ez töltésre szolgál csupán. Megvannak az integrált mikrofonok és a vezérlésre fizikai gombok szolgálnak. Az ANC erősségéről nem nyilatkozott a sajtóközlemény, viszont az üzemidőről igen: 80%-os hangerő és aktív zajszűrés mellett 26 órányi lejátszást ígérnek a beépített 500 mAh-s teleppel. Az aktív zajszűrés mellett van hangátengedő mód is a fejhallgatóban.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.