Megerősíti az összes korábban kiszivárgott — vagy épp a márka által megosztott — pletykát és kedvcsinálót a CMF legújabb Twitteren megosztott fotója. A kép egyértelműsíti végre, mire lesz jó a CMF Phone 1 hátlapján látható több csavar, illetőleg a narancs színű modell mellett megmutatja, hogy feketében és kékben is elérhető lesz a telefon.

Hirdetés

A jobb alsó sarokba kerülő tekerhető tárcsa és a hátlap oldalán található csavarok segítségével különféle kiegészítőket lehet majd a telefonra pakolni, a képen egy nyakba akasztó, egy támasz és egy kártyatartónak tűnő kis extra látható a készülékeken. A csavarokhoz a CMF mellékel egy apró csavarhúzót is a dobozban, mely egyben a SIM-tálcát nyitó tű is lesz.

Ez a legújabb fotó a CMF Phone 1-ről, egyenesen a márkától
Ez a legújabb fotó a CMF Phone 1-ről, egyenesen a márkától [+]

A készüléket július 8-án mutatja majd be a Nothinghoz tartozó márka, ez lesz az első okostelefon CMF név alatt. A telefonról már sejteni, hogy 6,7 hüvelykes FHD+ kijelzőt kap 120 Hz-es frissítéssel, 8 GB RAM, 50 MP-es főkamera és 5000 mAH-s akkumulátor lesz benne. Az SoC kapcsán pedig maga a CMF erősítette meg, hogy a MediaTek Dimensity 7300-as platformjára építenek, mely a várható 100 000 forint körüli árszegmensben jó ajánlatnak tűnik.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.