Hirdetés

Az MSI egy QD-OLED panellel szerelt, PiP/PbP funkciókat ígérő gaming monitorral adott magáról életjelet, amely a 240 Hz-es képfrissítési rátához Adaptive-Snycet, VESA DisplayHDR True Black 400-as, illetve VESA ClearMR 13000-es hitelesítést társít. A 0,03 ezredmásodperces szürkéből szürkébe váltással rendelkező, 1,07 milliárd szín megjelenítésére képes periféria fénysűrűsége SDR módban 250 cd/m2, de HDR-re váltva már 450-ről beszélhetünk (10 százalékos APL), amely érték egészen 1000-ig növekszik (3 százalékos APL).


[+]

A 34 hüvelykes, 1800R íveltségű MPG 341CQPX QD-OLED 3440×1440 pixeles felbontással serénykedik, és 139,1/99,3/97,8 százalékos sRGB/DCI-P3/Adobe RGB színskálákat szavatol leendő gazdáinak. Az állványa emelhető/süllyeszthető, dönthető, illetőleg forgatható, ám ha ez nem volna elegendő, a 100 x 100 mm-es VESA rögzítőpont által nyújtott rugalmasságra számíthatunk. A fedélzeten egy 1.4a verziószámú DisplayPort, két HDMI 2.1 bemenet, egy 98 wattos, videojel továbbítására felkészített USB Type-C konnektor, két USB 2.0, plusz egy USB Type-B interfész állomásozik a kötelező, 3,5 mm-es audio jacken kívül.

A delta E<2 színpontosságú jószág egyedi tervezésű alumíniumbordázatokat és grafénfóliát használ a passzív hűtéshez, a potenciális beégés ellen pedig a gyártó OLED Care 2.0 technológiájával védekezik. Az sem feltétlenül elhanyagolható, hogy a játékosok mindennapjait mesterséges intelligencia algoritmusok vezérelte okosságok (például dinamikusan színt változtató célkereszt kivetítése vagy adott képterületen történő zoomolás) igyekeznek akadálymentesebbé tenni.


[+]

A KVM kapcsolóval megtoldott, ultraszéles képernyő különböző szettingjeit billentyűzettel és egérrel is babrálhatjuk, ha feltelepítjük a cég Gaming Intelligence App szoftverét, amelynek segítségével akár gyorsbillentyű-kombinációkat is felkonfigurálhatunk. A piaci start ideje földrajzi régiónként eltér, és a 3 éves garanciával megtámogatott termék vételáráról sem szól egyelőre a fáma.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.