A Yaber egy új, hordozható projektorral adott magáról életjelet, amit nemes egyszerűséggel Projector T2-nek hívnak, és 1080p-s felbontással, illetve 450 ANSI lumenes fényerővel dolgozik.


[+]

A hordfüllel ellátott, autofókuszos megoldás 40-től 120 hüvelykes képátlóig tud vetíteni 1,1-3,32 méteres távolságra (1.25:1 aránnyal), és két beépített JBL hangsugárzóval érkezik, amelyek barátságot ápolnak a Dolby Audio szabvánnyal. Az automatikus trapézkorrekciót (Keystone Correction), valamint intelligens képigazítást és akadályelkerülést ígérő szerkezet teljesen zárt optikai motorja védett a portól, és HDMI csatlakozón, USB Type-A kapun, Wi-Fi 6-on vagy 5.0-s Bluetooth-on keresztül képes fogadni a médiatartalmakat.


[+]

Ebből kifolyólag az okostelefonunkról történő NFC tükrözés előtt sincs akadály, és az apparátus MP4, MKV, WMV, 3GP, MPG, VOB, TP, TS, DAT, MOV, FLV, JPG, PNG, BMP, JPEG, továbbá TXT kiterjesztésű állományokkal kompatibilis. A hangformátumok közül az MP3, AAC, LPCM, APE, FLAC, OGG és AMR támogatott, míg az akkumulátor körülbelül 2,5/18 órán át bírhatja a videózást/zenehallgatást.


[+]

A 165 x 140 x 290 mm-es fizikai méretekkel rendelkező, 2,5 kilogrammos jószág (nettó) 300 dollárért hamarosan megvásárolható lesz Európában is (az Egyesült Államokban néhány napja már megjelent), és T2 Plus néven jön egy Google TV dongle-lel, plusz a „kékfogas”/infravörös távirányítóval árusított, Google hangasszisztenssel vezérelhető változata, ami (nettó) 350 dollárt fog kóstálni.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.