Érkezett pár friss információ és egy kép, illetve egy videó, melyeken a HMD első felsőbb kategóriás telefonjáról van szó. A HMD Skyline az eddigi információk alapján a Snapdragon 7s Gen 2-es SoC köré épül majd, így olyan közvetlen vetélytársai lesznek a piacon, mint a Redmi Note 13 Pro 5G, a Poco X6 és a Motorola Edge 50 Fusion. Az árazással és a dizájnnal hódíthat a HMD Skyline, előbbiről sajnos még nincs pletyka sem, utóbbi viszont egyre több helyről érkező fotók és renderek alapján úgy tűnik, a régebbi Nokia Lumia mobilokat idézi majd meg. A fekete színű Skyline Business Editionről kiszivárgott kép, illetve a rózsaszín Skyline-ról látható videó alapján a Lumia 900 és 920 (vagy kicsit a Samsung Galaxy S24 Ultra) házához hasonló megoldást eszközölnek, vagyis egyenes lesz a keret felül és alul, de ívelt a széleken.


(forrás: Twitter (@smashx_60)) [+]

A Geekbench és a korábbi információmorzsák alapján 6,67″-es 120 Hz-es AMOLED kijelző kerül a Skyline-ba Gorilla Glass Victus védelemmel. 4900 mAh-s akkumulátor 33 wattos vezetékes és akár 30 wattos Qi vezetékmentes töltéssel még a specifikációs pletykák között. Várható még a 108 megapixeles, OIS segítségével stabilizált főkamera, Samsung Isocell HM2-es szenzorral, mellé egy 8 megapixeles ultraszéles és egy 2 megapixeles segédszenzor kerülhet, az előlapra pedig egy 32 megapixeles szelfikamerát építhet be a HMD.

IP67-es védelem, Bluetooth 5.2, NFC, és még 3,5 mm-es csatlakozó is szerepel a telefon várható specifikációi között, ami papíron jónak tűnik még az állítólagos 460 eurós ár mellett is. A Business Edition hardverben nem különbözik majd a fogyasztói változattól (8 vagy 12 GB RAM és 256 GB tárhely), de 520 eurós áron várható, cserébe üzleti modellként plusz két évnyi biztonsági frissítést kap majd, öt évre növelve a szoftvertámogatás idejét.

A képeken a HMD Skyline több színben. A forrás korábban több képet közölt megjelenésük előtt a HMD Pulse mobilokról, melyek alapján megbízhatónak mondható.A képeken a HMD Skyline több színben. A forrás korábban több képet közölt megjelenésük előtt a HMD Pulse mobilokról, melyek alapján megbízhatónak mondható.A képeken a HMD Skyline több színben. A forrás korábban több képet közölt megjelenésük előtt a HMD Pulse mobilokról, melyek alapján megbízhatónak mondható. A képeken a HMD Skyline több színben. A forrás korábban több képet közölt megjelenésük előtt a HMD Pulse mobilokról, melyek alapján megbízhatónak mondható. (forrás: Twitter (@smashx_60)) [+]

A júliusi megjelenés és piacra kerülés reálisnak tűnik, de a Skyline kapcsán feltöltött promóciós fotót és szöveget (Coming to a pocket near you) már láttuk korábban a Pulse és az egyelőre úgy tűnik, elfelejtett Barbie-telefon okán is.

(forrás: Twitter (@smashx_60)) [+]

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.