A leginkább irodai perifériáiról ismert Kensington egy viszonylag kompakt, ívelten osztott gomberdős klaviatúrát dobott piacra, amely 128 bites AES titkosítást végző, 2,4 GHz-es rádióval, kéteszközös Bluetooth-szal, illetve az 500 mAh-s akkumulátorához mellékelt USB Type-C/Type-A kábellel tud a célgéphez kapcsolódni.


[+]

Az ollós kivitelű, 80 százalékos megoldás a Pro Fit Ergo KB675 EQ TKL névre hallgat, és a jobb felső részén extra gombok figyelnek videohívások lebonyolításához és egyéb pluszfunkciók eléréséhez (kalkulátor, képlopás, asztal mutatása, kereső stb.), miközben a vertikálisan megdöntött billentyűklaszterek között RGB-s állapotjelző LED-ek triója telepedett meg. Az olyan bónuszképességeket, mint például a médiavezérlők vagy a képernyő zárolása, az Fn + F1-F12 kombinációkkal aktiválhatjuk.


[+]

A beépített csuklótámasszal ellátott tasztatúra készülékháza, továbbá lapos kupakjai 65 százalékban újrahasznosított műanyagokból vannak, de az egyik legvonzóbb tulajdonsága a címben is említett inverz dönthetőség lehetősége, ami sajnos nem túlságosan elterjedt dolog még manapság sem.


[+]

A Windows és Mac üzemmódok közt egyszerűen válthatunk (Fn + P/Fn + O), a felprogramozáshoz, profilok menedzseléséhez vagy makrók készítéséhez pedig a gyártó Konnect szoftverére lesz szükségünk. Az apparátus kétállású power reteszkapcsolójának is otthont adó hasáról természetesen nem hiányoznak a csúszásgátló gumitappancsok vagy a vevőegység tárolására szánt rekesz, míg Windows platformon a cég Switf Pair technológiája igyekszik minél zökkenőmentesebbé tenni a „kékfogas” párosítás folyamatát.


[+]

A Chrome OS-sel ugyancsak működésre bírható, US ANSI kiosztású termék az Egyesült Államokban, illetőleg Kanadában már megvásárolható státuszban van, és 3 éves garanciával (nettó) 70 dollárt kóstál.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.